PRIJE DVIJE GODINE

Tajni posjet Indiji: Nikad viđene fotografije Meghan Markle ugledale svjetlo dana

17.04.2019 u 21:12

Bionic
Reading

Prije nego je postala zaručnica princa Harryja i službeno došla pod povećalo svjetskih medija, Meghan Markle djelovala je unutar brojnih humanitarnih organizacija. U sklopu jedne od njih posjetila je Indiju, a sada su, nakon dvije godine u javnost dospjele te fotografije

Portal i kanal ITV news došao je do dobro čuvanih fotografija iz siječnja 2017. godine, točno osam mjeseci prije nego što se Meghan Markle zaručila za britanskog princa Harryja. Meghan je tada u sklopu humanitarne organizacije World Vision čiji je bila ponosni član, posjetila Indiju, gdje se zalagala za jednakosti u obrazovanju bez obzira na spol.

Posjetila je gradove Mumbai i Delhi, a tijekom putovanja, Meghan, inače tada vrlo aktivna na društvenim mrežama, ove je fotografije ipak odučila zadržati podalje od javnosti. Jedan od razloga možda je i taj što je njezina veza s princem Harryjem tada već postala javna.

U Indiji se Meghan sinkronizirala s tamošnjim stanovništvom, odjenula je njihove tradicionalne ženske haljine te na čelo stavila crvenu točku. Prema tamošnjim običajima neki Indijci imaju crvene ili žute točke na čelu, boja je od cvjetnog praha, a točka označava da ste taj dan bili u hramu i molili se svome zaštitniku ili zaštitnici. Ovim znakom, vjeruje se, zaštićeni ste od zla.

Fotografije vedre, nasmijane i spremne pomoći Meghan Markle u javnost su izašle baš u vrijeme kada se bliži njezin termin poroda. Prema dosadašnjim saznanjima, vojvotkinja od Sussexa trebala bi roditi svoje prvo dijete krajem travnja, no budući roditelji odlučili su tu informaciju prvo zadržati za sebe, a tek naknadno podijeliti s ostatkom svijeta.

  • +9
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.