DJECA SU JOJ NAJVAŽNIJA

Jennifer Garner iskreno o majčinstvu: 'Trudim se ne biti kao moja mama'

06.09.2019 u 20:55

Bionic
Reading

Ona je uspješna holivudska glumica, časopis People ove ju je godine proglasio najljepšom ženom na svijetu, no prije svega ona je majka troje djece koje je dobila s bivšim suprugom, glumcem Benom Affleckom. Upravo zbog njih javnosti je otkrila i svoju drugu stranu, onu uspješne kuharice, a svojim snimkama iz kuhinje oduševljava i nasmijava milijune pratitelja na svom Instagram profilu

Njezina djeca, koju je dobila u braku s Benom Affleckom, sada su već veća, stoga je i njihov odnos danas drugačiji. 47-godišnja Jennifer Garner o svemu kaže: 'Doista se ne mogu žaliti na svoju djecu. Prilično su dobra, nasmijavaju mu, a ja sam se sad već pomalo i 'ohladila' i trudim se ne biti kao moja mama.'

Upravo su sedmogodišnji Samuel, 10-godišnja Seraphina i 13-godišnja Violet njezini najbolji, ali i najstroži suci u svemu što radi, a najveći gurman, kada je riječ o hrani, upravo je najstarija Violet.

'Trudim se raditi domaću hranu sa domaćim sastojcima, kao pravi štreber, no moja djeca to ne žele. Što se više trudim napraviti im nešto dobro i zdravo, to oni imaju manje apetita za isto.'

  • +7
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Sve o pripremi hrane, ali i ideji za tvrtku Once Upon a Farm, koju je osnovala s poslovnim partnerom Johnom Forakerom, Jennifer Garner dobila je od svoje majke Patricije, koja, kako kaže, ima i najveći utjecaj u svemu. Budući da je odrastala na farmit tijekom velike gospodarske krize, naučila je itekako biti štedljiva.

Svaki novčić 'dva je puta preokrenula', najmanje je izdvajala za hranu, većinom je sve sadila i sama uzgajala, a sve kako bi mogla svojoj djeci osigurati satove baleta, ali i fakultet.

Svoje ideje, ali i utjecaj koji ima u svijetu odlučila je iskoristiti kako bi pomogla djeci u najsiromašnijim dijelovima svijeta, stoga se povezala s organizacijom 'Save the Children'.

'Cilj nam je da pokrijemo prehranu u osnovnim školama. Možda ste vidjeli neko dijete s trbuščićem i pomislili kako ono nije gladno, no u većini slučajeva je. Ima toliko gladne djece u ovoj zemlji i jako puno siromaštva', zaključila je Jennifer Garner koja se nada kako će svojim postupcima uspjeti barem nešto promijeniti.