BEN AFFLECK

Iz bitke s ovisnošću izašao je kao pobjednik a snagu je pronašao u najvažnijoj životnoj ulozi

25.08.2019 u 14:56

Bionic
Reading

Slavni oskarovac Ben Affleck nedavno je proslavio godinu dana bez alkohola, ovisnosti s kojom se dugo bori, a okrenuvši novu stranicu u životu Ben se odlučio fokusirati na provođenje kvalitetnog vremena s djecom, 13- godišnjom kćeri Violet, 10- godišnjom Seraphinom i sedmogodišnjim Samuelom iz veze s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner

'Ben se sjajno opravio i nastoji biti najbolji otac i prijatelj', izjavio je magazinu US Weekly izvor blizak oskarovcu.

S bivšom suprugom, američkom glumicom Jennifer Garner, oskarovac Ben Affleck prekinuo je 2015. godine, a njihova brakorazvodna parnica završena je u studenom prošle godine u prijateljskim odnosima.

Tijekom Benove bitke s ovisnošću o alkoholu, Jennifer se pokazala najvećom podrškom te se s glumcem zajednički trudi odgajati svoje troje djece.

Oporavljeni glumac ovoga je vikenda viđen u društvu 13- godišnje kćeri Violet i sedmogodišnjeg sina Samuela u šetnji ulicama Los Angelesa.

  • +3
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BG004/Bauergriffin.com / MEGA

U kliniku za odvikavanje, Ben se prijavio u kolvozu prošle godine nakon intervencije bivše supruge i liječnika. Tijekom boravka u ustanovi, Ben je uspješno prošao 40- dnevni program za ovisnike o alkoholu.

'Potporu koju sam dobio od obitelji, kolega i obožavatelja znači mi više nego što mogu izraziti riječima. Ona mi je dala snagu da o svojoj bolesti govorim otvoreno. Borba s bilo kojom ovisnošću je doživotna i teška. Zbog toga, čovjek nikada ne prestaje s liječenjem. To je puna obaveza i borim se za sebe i svoju obitelj', napisao je Ben na Instagramu u listopadu prošle godine.