TIFFANY TRUMP

'Zaboravljena kći' Donalda Trumpa krije zanimljivu priču

27.01.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Za razliku od Ivanke, Erica i Donalda Jr. Trumpa koji su do prvog dana bili uključeni u predsjedničku kampanju svog oca 23-godišnja Tiffany Trump, rođena u Trumpovom kratkom braku s glumicom Marlom Maples, slavnoj američkoj obitelji se priključila tek u srpnju prošle godine. I dok je starija Ivanka uživala titulu očeve miljenice, Tiffany je sve donedavno bila manje poznata mlađa kći koju Trump nije rado spominjao u medijima. Slika obiteljskog čovjeka koji obožava svoju djecu prezentirana javnosti tijekom predsjedničke kampanje vratila je u zlatno obiteljsko gnijezdo i Tiffany Trump koja je ime dobila po slavnoj draguljarnici

Da taština Donalda Trumpa nije stremila ka apsolutnoj moći i tituli predsjednika SAD-a Tiffany Trump možda se nikad ne bi našla u ravnopravnoj poziciji s ostalom njegovom djecom, no očeva pobjeda joj je omogučila ono o čemu je Marla Maples sanjala dok je svoju jedinicu Tiffany odgajala kao samohrana majka u Kaliforniji tisućama kilometara daleko od svog bivšeg supruga, povratak u zlatne Trumpove dvore. Naime, 23-godišnja Tiffany Trump rođena je u Trumpovom kratkom četverogodišnjem braku s glumicom Marlom Maples s kojom je aferu započeo dok je još bio u braku s Ivanom Trump. Nakon njihove rastave 1997. Maples se iz New Yorka odselila u Los Angeles, Trump  je ponajviše financijski sudjelovao u odrastanju svoje kćeri, no po riječima Marle Maples nikad  dovoljno. 'S njim je taj dio priče uvijek nalikovao cjenkanju i nagodbi', izjavila je jednom.

Happy Happy Birthday! ???@itsmarlamaples

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

'Donald je Tiffany omogućio najbolje obrazovanje, no kao roditelj na čiju je podršku uvijek mogla računati, to moj bivši suprug nije bio', zaključila je Maples. Da bi udobrovoljila ocu Tiffany je studirala na sveučilištu Pennsylvania koji je pohađao i sam Doland, a diplomirala je s najboljim ocjenama. Odlaskom na studij započeo je njezin život na Manhattnu gdje je vrlo brzo zahvaljujući svom prezimenu postala dio visokog društva njujorsške scene, no blizak odnos s ocem, braćom i sestrama kojih je tijekom odrastanja rijetko viđala, bio je još daleko. U tome joj je velikim dijelom pomogla njezina 12 godina starija sestra Ivanka kojoj se Tifafny obratila za pomoć. Ivanka je o tome progovorila u svojoj knjizi 'The Trump Card: Playing to Win in Work and Life'. Naime, 18-godišnja Tiffany željela je zamoliti oca za financijsku pomoć i kreditnu karticu, prestiž koji poput ostale njegove djece dotad nije uživala.

'Nije se tu radilo o njezinoj bahatosti i želji za novcem, već o tinejdžerkim snovima da živi jedan stil života koji bi joj bio dostupan da je odrastala u obitelji Trump', napisala je Ivanka dodavši kako je zavaljujući njoj tata Donald za Božić Tiffany poklonio kreditnu karticu s mjesečnim đeparcem. Tiffany je zbog toga oduvijek osjećala naklonost prema Ivanki koja je nabolje poznavala njihovog oca. Ono što je priželjkivala jest biti poput nje.  Voljena kći koja će uživati očevu pažnju i bogatstvo.

U nastojanju da postane popularna poput svoje starije sestre pomogao joj je ponajviše Instagram na kojem danas ima približno 700 tisuća pratitelja. Savjete o odievanju, make-upu, ponašanju u javnosti upijala je posljednjih godina pažljivo od sestre Ivanke.  Zanimljiv je detalj da je već dvije godine u vezi s Rossom Mechanicom, upoznali su se na fakultetu, koji na društvenim mrežama ne skriva svoja demokratrska stajališta, kao ni potporu Hillary Clinton.

Na Instagramu Tiffany Trump pripada klubu 'Djece bogataša' koji fotografijama demonstriraju svoj život na viskoj nozi. Ništa od toga ne bi bilo da nije bilo Ivankine milosti koja je Tiffany uključila i u očevu predsjedičku kampanju želeći mu popraviti imidž muškarca koji nema nikakvog poštovanja prema ženama.

Secirajući Trumpov ljubavni život tijekom kampanje američki mediji napisali su kako Trump nikad nije želio da mu Marla Maples rodi dijete, njegova reakcija kad je čuo za trudnoću, bila je daleko od douševljenja. Djevojčica je rođena 13. listopada 1993., a ime je dobila po slavnoj draguljarnici Tiffany na petoj Aveniji koju je u to vrijeme kupio Trump.  Nakon rastave mlađu kćer je viđao rijetko, no do odlaska u Washington Tiffany je živjela u stanu u blizini svog oca pripremajući se za studij prava. Dolaskomu new York jedno je vrijeme radila i kao pripravnica u Vogue, no taj izlet u modne vode nije dugo potrajao. Za razliku do Ivanke koja je već ponijela titulu 'Prve kćeri' koja će biti očeva najvažnija podrška na čelu SAD-a, mjesto mlađe Tiffany još se nije iskristaliziralo. No njezina posljednja fotografija na Instagramu simbolizira i njezinu malu pobjedu, onu 'zaboravljene kćeri' koja se izborila za svoje mjesto u obitelji. 'Poput svog oca nikad ne bježim od izazova, niti me porazi mogu obeshrabriti', poručila je Tiffany na konevenciji republikanaca u svom prvom javnom govoru. 

??

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

What an amazing evening! So grateful for all of the support! Looking forward to today ?? Thank you @anne_bowen

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

We had a lovely time in GA! #GeorgiaPeaches ??

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Happy birthday @itsmarlamaples I ❤️ you to the ?and ??

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Happy Birthday dad! I love you!?

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on