LJUBAV ŽIVOTA

Tajna jednog od najdugovječnijih holivudskih brakova: 'Treba pronaći vremena za partnera i konstantno raditi na odnosu'

12.03.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Glumac Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-lee Furness u braku su duge 24 godine, a kako se bliži njihova godišnjica slavni zavodnik otkrio je male tajne uspješnog životnog partnerstva

Upoznali su se kao mladi glumci na zajedničkom projektu u Australiji 1995. Angažman u tv seriji 'Correlli' koja je trajala samo godinu dana izrodio je najljepšim mogućim ishodom za oboje.

Hugh Jackman i Deborra-lee Furness vjenčali su se godinu nakon u Melbourneu, a kasnije posvojili dvoje djece, sina Oscara i kćer Avu.

Sinonim su jednog od najsretnijih holivudskih brakova, a zajedno su već 24 godine. Ne prate ih skandali, prekidi i turbulentan odnos. Mnogima je tako nešto velika zagonetna, pa je poznati glumac za magazin People otkrio tajnu uspješnog i sretnog braka.

  • +2
Hugh Jackman i Deborra-lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

'Nema velike mudrosti. Treba pronaći vremena jedno za drugo. Treba konstantno raditi na odnosu. Deborra i ja nismo jedni od onih koji su odrastali i sazrijevali odvojeno u ovom odnosu. Sve smo radili zajedno i u dobrobit ovog odnosa i naše obitelji', rekao je te dodao:

'Stalno učimo nešto novo. Mi smo ljudi i to je normalno. Iako smo toliko dugo zajedno, stalno 'resetiramo' naš odnos. Uvijek pazim da joj dam do znanja koliko je humoristična, lijepa, pametna i posebna. Što dulje to radite, to bolji vaš odnos postaje'. Jackman i njegova žena života još su davno, na samom početku svog braka jedno drugome obećali da će uvijek gledati u istom smjeru i raditi za dobrobit odnosa.

'Životna raskrižja i problemi su nešto što prati sve nas. Od toga se ne može pobjeći, ali Deb i ja smo došli do vrlo učinkovitog i snažnog rješenja takvih situacija. Uvijek kad se nađemo pred nekom preprekom upitamo jedno drugoga što bi bilo najbolje za nas, za našu obitelj. Ponekad su to male prepreke, ponekad velike, a ponekad ih ni ne primijetite dok se ne okrenete unazad.'

Osim toga Hugh napominje kako je ključ dobrog braka i u intimnosti, bez koje nema uspjeha.

'Netko će sada misliti isključivo na odnos u bračnoj postelji. Da i to je bitno, ali nije samo to intimnost. Intima s nekim je kada dijelite sve, kada ste iskreni, kada ne skrivate svoje osjećaje, probleme strahove ali i radost.'