VJEČNA LJUBAV

Hugh Jackman dirljivom porukom supruzi čestitao 22. godišnjicu braka

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 11.04.2018 21:42
  • Objavljeno 11.04.2018 u 21:42
Hugh Jackman i Deob

Hugh Jackman i Deob

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proslavljeni australski glumac Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness vjenčali su se 1996. godine, a njihov skladni brak godinama prkosi holivudskoj pošasti, razvodu

Markantni glumac koji se proslavio ulogom u franšizi 'X-Men', oduševio je fanove objavivši na Instagramu romantičnu poruku kojom je čestitao 22. godišnjicu braka svojoj voljenoj supruzi.

'Deb, mi to imamo od prvog dana ... 22 godine kasnije... postalo je još samo jače. Ti i djeca ste mi najveći poklon koju ću ikad dobiti', napisao je Hugh dodajući da svoju suprugu je jako, jako voli.

On i Deborra koja je od Hugha starija 13 godina još uvijek se vole kao prvog

dana. 

  • +17
  • +14

Hugh Jackman sa suprugom Deborra-Lee Furness

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kada sam ju sreo, ne mogu opisati što sam osjetio. No bio sam svjestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Što god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zbilja najbolja žena koju sam ikada upoznao', rekao je jednom prigodom glumac.

  • +14
  • +11

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što je obećao još na početku njihova braka Hugh Jackman i dalje održava - nikada ne provede više od dva tjedna razdvojen od obitelji. 'Kada sam ju upoznao, ona je iza sebe imala već 20 snimljenih filmova. Rekla mi je da zna kako razdvojenost utječe na veze i dodala: 'Nije da mislim da ćeš otići s nekom glumicom, no ljudi se jednostavno naviknu na razdvojenost. Nauče se rješavati probleme sami.' Stoga mi puno razgovaramo, a to je i glavni ključ svake veze.'

Kako nisu mogli imati svoju djecu, par je posvojio dvoje djece: sina i kćer.

Iako su se pojavile glasine kako se Hugh i Deborra-Lee rastaju, sudeći po svemu, to nije istina. Inače, glumac je jednom izjavio da je još davno odlučio kako neće čitati nikakve tračeve u kojima je on tema, a osobito ne zločeste komentare na račun svoje starije supruge i njezinih kilograma.