još nije na moru

Svima govori kakvo će vrijeme biti, a evo kako se meteorologinja Tea Blažević nosi s toplinskim udarom

22.06.2021 u 22:02

Bionic
Reading

Popularnu Splićanku gledatelji su upoznali na RTL-u gdje je provela tri godine i onda karijeru odlučila nastaviti na N1 televiziji odakle redovito informira o tome kakvo nas vrijeme očekuje. Zadnjih dana komentira prvi ovogodišnji toplinski val, koji tek treba kulminirati i kolike nas temperature očekuju, a pokazala je kako ona podnosi paklenske vrućine

I dok su se mnoge poznate ljepotice spustile nu južnije krajeve, spas traže u moru ili bazenima i pokazuju se u kupaćim kostimima, jedna od naših najmiljenijih meteorologinja radi punom parom. Tea Blažević je, a gdje drugdje nego na društvenoj mreži, dala uvid u dijelić svoje svakodnevice.

'Kamera na kolinu, mikrofon u ruci i ajmo se uhvatiti u koštac s vrućinom', opisala je radnu fotografiju naša meteorologinja. Više puta je do sad isticala kako je sretna što je našla posao u struci i radi ono što je ispunjava. Inače, ljeto nije njezino omiljeno godišnje. Ranije je izjavila da je zo proljeće te da u njemu uživa u buđenju prirode i duljim danima koje tada provodi u šetnjama.

U razgovoru za tportal ranije je otkrila zna li je vrijeme iznenaditi, uhvatiti nespremnu. 'Stalno sam u prognozi i uvijek nastojim biti informirana, ali moram priznati da i mene zna iznenaditi poneki lokalni razvoj naoblake te pljusak. Često sam toliko zaokupljena prognozom i najavama kiše da naposljetku zaboravim uzeti kišobran. 'Spasim' sve oko sebe, a ja pokisnem', priznala je tada.

  • +4
Tea Blažević Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX