obožava šljokice

Svi pričaju o golišavom izgledu Dilette Leotte na Sanremu

07.02.2024 u 13:39

Bionic
Reading

Festival Sanremo, poznat kao jedan od najvećih glazbenih događaja u Italiji i Europi, također je pozornica na kojoj se moda i stil stapaju s glazbom kako bi stvorili atmosferu glamura i šarma. I ove je godine jedna od protagonistica crvenog tepiha bila je talijanska sportska novinarka koja je plijenila pozornost svojim elegantnim i golišavim outfitom

Diletta Leotta stigla je na party dobrodošlice kojeg je korganizirao Radio Mediaset, a na kojoj su sudjelovale brojne poznate osobe kao i natjecatelji festivala Sanremo.

Na Instagramu se pohvalila modnim izdanjem koje je izbirala za tu priliku. Odjenula je bež svjetlucavu haljinu prekrivenu šljokicama koja je pratila liniju tijela te istaknula njene obline. Slavna Talijanka ju je pokazala iz više kuteva, a prozirnost materijala je golicao maštu fanova što ih je inspiriralo za 'povezivanje' sa sinoćnjom lažnom dojavom bombe u Sanremu.

'Evo zašto je bilo upozorenje o bombi u Sanremu', našalili su se pratitelji u komentarima, a njen izgled su opisivali i kao 'eksplozivan i bombastičan'. 'Dojavili su bombu u Sanremu, ja kažem da ipak postoje dvije', 'Sada prijetnja bombom ima smisla', pisali su joj fanovi.

Podsjećamo, 32-godišnja talijanska voditeljica u kolovozu prošle godine je postala mama, a nedavno je objavila da se zaručila s partnerom Lorisom Kariusom. 'Čekala sam nekoliko mjeseci da vam kažem jer smo Loris i ja htjeli što više doživjeti emocije Arijinog rođenja, ali sada smo spremni posvetiti se našem novom velikom cilju zajedno, kao obitelj', napisala je na Instagramu.

  • +3
Diletta Leotta Izvor: EPA / Autor: ELISABETTA BARACCHI