LUKSUZNO PUTOVANJE

Svi joj zavide: Maja Šuput puni baterije na egzotičnoj destinaciji

08.01.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica se sa suprugom Nenadom Tatarinovim zaputila na odmor i to nakon prilično naporne, ali i uspješne godine. Nakon medenog mjeseca na Maldiva gdje su boravili u studenom, ovog puta su se odlučili za Bali

Maja Šuput prošle godine je imala burno i uspješno poslovno razdoblje u kojem je osim brojnih koncerata, snimila album za djecu, promovirala nove proizvode svog brenda Majushka, a 'sezonu' je okončala kao članica žirija u showu 'Supertalent'. Kao što je ranije izjavila, jedva je dočekala novi odmor.

View this post on Instagram

Let's explore ... Bali ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Fotografije iz luksuznog resorta na Baliju koje svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu pokazuju više nego idilične prizore.

View this post on Instagram

Feel's like home 💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Osim što uživa u delicijama, moru i suncu, pjevačica je bila vrijedna pa je pokazala kako je sama izradila posudu od trske.

'Ima puno mjesta koja hoću vidjeti, a jedna od želja je Macao u Kini, što je kineski Las Vegas. To mi recimo zvuči egzotično i već znam da to volim. Bora Boru bih također voljela vidjeti, a definitivno nam se i neka vrsta safarija vrzma po glavama kao ideja. Bila sam u Keniji kad sam snimala s Knjazom 'Koledžicom po svijetu', kada sam je upoznala s te strane, kao da sam maltene timaritelj životinja, ali nisam bila u nekom super resortu, vidjela to u luksuznijem izdanju. Moj muž to želi vidjeti pa nam je možda plan safari ove zime. Kamo ću se uvijek vratiti? Od 2007. godine nikad nisam preskočila Mikonos i dalje mi je to najdraže mjesto na svijetu, kao i Miami. U ta dva grada doslovno se osjećam kao doma', ispričala je ranije za tportal.