U CENTRU PAŽNJE

U blagdanskom ruhu: Maja Šuput okretala glave u seksi haljini s potpisom domaće dizajnerice

23.12.2019 u 14:04

Bionic
Reading

Maja Šuput sinoć je nastupala na domjenku jedne stomatološke ordinacije u Splitu, a kao i za svaki svoj nastup pjevačica je i ovog puta dala sve od sebe, kako vokalom, tako i izgledom. Vrckava pjevačica, koja jedva pronađe slobodan trenutak za sebe u natrpanom rasporedu nastupa i poslovnih obaveza, plijenila je poglede na privatnoj zabavi u pripijenoj crvenoj haljini koja je u prvi plan stavila njezinu vitku figuru

Bez obzira koje je doba godine, Maja Šuput ima pune ruke posla. Osim što sjedi u žiriju Supertalenta i što svakodnevno reklamira brojne proizvode na društvenim mrežama, kao i svoj najnoviji album s pjesmama za djecu, pjevačica dan za danom nastupa bez predaha.

Energična Maja jučer je otputovala u Split gdje je nastupila na privatnoj zabavi jedne poznate stomatološke ordinacije. Za svaki svoj nastup pjevačica da svoj maksimum kada je u pitanju nastup, ali i cjelokupan izgled, pa su tako Splićani, osim u Majinim hitovima, mogli uživati i u pogledu.

Pjevačica se na partyju pojavila u seksi crvenoj haljinici dugih rukava s predimenzioniranom mašnom na desnom ramenu. Iako se najčešće prepušta u ruke svom dugogodišnjem prijatelju i stilistu Marku Grubniću koji za nju često šiva haljine po mjeri, pjevačica se ovog puta odlučila za kreaciju brenda Cataleya dizajnerice Martina Ješe, inače supruge nogometaša HNK Primorac, Vedrana Ješe.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Pjevačica je ovo blagdansko vrijeme očigledno odlučila maksimalno iskoristiti kada su outfiti u pitanju. U sličnoj haljini u prikladnoj crvenoj boji pjevačica je prije nekoliko dana u ulozi Djeda Mraza, na glavnom zagrebačkom Trgu, u sklopu ovogodišnjeg Adventa, ispunjavala želje velikima i malima.