SREĆI NEMA KRAJA

Čuju se crkvena zvona: Slavna glumica zaručila se za šest godina starijeg redatelja, a najsretniji trenutak podijelila je s obožavateljima

29.09.2020 u 19:08

Bionic
Reading

Glumica Lily Collins sada je i službeno zauzeta. Kćer britanskog glazbenika Phila Collinsa podijelila je s obožavateljima vijest o zarukama, objavivši fotografije koje su zabilježile trenutak koji će pamtiti do kraja života

Zvijezda nove hit serije 'Emily u Parizu', 31-godišnja Lily Collins, obznanila je putem Instagrama vijest o zarukama s filmskim redateljem Charliejem McDowellom, objavivši fotografije koje prikazuju trenutak iznenađenja, kao i zaručnički prsten izbliza.

McDowell je slavnu glumicu zaprosio s jedinstvenim ružičastim dijamantnim prstenom tijekom šetnje kanjonom, a ako je suditi prema fotografijama, Lily nije ni slutila kakvo joj iznenađenje priprema njezin odabanik.

'Cijelog života te čekam i ne mogu dočekati da provedemo ostatak naših života zajedno', napisala je glumica ispod serije fotografija na Instagramu, koja je izazvala brojne reakcije obožavatelja i prijatelja.

McDowell, koji je sin glumice Mary Steenburgen i glumca Malcolma McDowella, također je sretnu vijest podijelio na svom Instagram profilu, napisavši: 'U periodu nesigurnosti i tame ti si obasjala moj život. Zauvijek ću cijeniti naše zajedničke avanture'.

Collins i McDowell započeli su glasine o ljubavnoj vezi u srpnju 2019. godine, kada su viđeni u izlasku u Los Angelesu. Mjesec dana kasnije glumica je potvrdila glasine, objavivši zajedničke fotografije s putovanja u Pariz.

McDowella su ranije povezivali sa zvijezdom 'Igre prijestolja', Emilijom Clarke te zvijezdom filma 'Girl With the Dragon Tattoo', Rooney Marom.