MISTERIJ SE NASTAVLJA

Svi bruje o potezu princa Williama: Spomenuo je i svoju suprugu Kate

19.03.2024 u 20:01

Bionic
Reading

I dok je i dalje glavna tema britanskih medija Kate Middleton i misterij oko njezinog nepojavljivanja u javnosti, princ William nastavlja sa svojim kraljevskim dužnostima

Svaki potez princa Williama analizira se do najsitnijih detalja, a sad je njegov dolazak u Sheffield, gdje je posjetio stambenu zajednicu za socijalne slučajeve, izazvao veliko zanimanje medija.

Nakon što je nedavna snimka na kojoj se vide Kate i William prilikom kupnje namirnica u jednoj trgovini u blizini Windsora te komentara njihovog susjeda Kevina Pietersena kako ih redovito viđa blizu svojeg doma, kao i da su razne teorije koje se pojavljuju u javnosti posve bizarne i neosnovane, sad je i princ William spomenuo svoju suprugu.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Princ William se pridružio sastanku lokalne udruge Homewards Sheffield kako bi razgovarali o načinima za pomoć beskućnicima.

Kada je Kate Josephs predsjednicom gradskog vijeća pokrenula temu djetinjstva, William je odmah istaknuo uspjehe Kateinih projekata iz ranih godina. Smiješeći se, princ je rekao: 'Ovdje sad ulazim na teritorij moje žene. Ona bi morala biti sad tu kako bi sve to čula'. Princ od Walesa rado se je odradio brojne selfieje s obožavateljima kraljevske obitelji te je ljubazno razgovarao sa svima.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Istoga dana Peter Brownley (61) rekao mu je da je veliki obožavatelj kraljevske obitelji i da je princezi od Walesa poslao čestitku s čestitkom za brzi oporavak. William je odgovorio: 'Stvarno ste jako ljubazni.' Sve ovo dolazi u trenutku kada se čini da Katein oporavak od operacije napreduje nakon što je snimka koju je dobio The Sun pokazala nju i Williama tijekom vikenda Windsor Farm Shopu.

Inače, kako se već pisalo, već su se pojavile spekulacije kako žena na snimci nije Kate!

Na snimci se jasno vidi žena smeđe kose kako uz princa Williama nosi vrećice s namirnicama, a cijelo je ozračje oko njih vrlo neformalno i opušteno, što je dalo naslutiti kako je Kate tijekom oporavka odlučila malo usporiti životni tempo i posvetiti se pravom opuštanju.

'To nije ona. Više jagodične kosti, drugačije oči, drugačiji osmijeh, drugačiji hod, vitkija građa. Vrećica nakon operacije abdomena. Dublerica', napisala je jedna korisnica ispod objavljene snimke, dok su drugi izjavili kako postoji šansa da je riječ o dvojnici princeze od Walesa, točnije Heidi Agan.

Uz navedene razloge, mnogi preispituju i kako je moguće da je William dopustio da Kate nakon operacije nosi vrećice s namirnicama, a neki su istaknuli i kako je gotovo nevjerojatno da se baš nitko od prolaznika nije okrenuo za kraljevskim parom, kao da je riječ o sasvim nepoznatim ljudima.