ROĐENDANSKI PORTRET

Švedski princ Alexander sve je sličniji mami Sofiji, koju je život nagradio s čak četiri princa

20.04.2021 u 14:59

Bionic
Reading

Švedska kraljevska čestitala je putem društvenih mreža peti rođendan princu Alexanderu, a njihovim obožavateljima na Instagramu nije promaknula nevjerojatna sličnost s mamom Sofijom

'Danas slavimo rođendan našeg šarmantnog, znatiželjnog i nestašnog petogodišnjaka', objavili su na svom Instagram računu princeza Sofia i princ Carl Philip i podijelili dva najnovija portreta malenog Alexandera.

Na fotografijama Alexander neodoljivo podsjeća na svoju majku princezu Sofiju, zbog sramežljivog osmijeha i sjaja u očima.

Prvi je to rođendan princa Alexander kojega je osim uz mamu i tatu i trogodišnjeg brata, princa Gabriela, proslavio i s bratom princom Julianom, koji se rodio u ožujku.

Princeza Sofia (36) i princ Carl Philip (41) pokazali su prinovu 28. ožujka, samo dva dana nakon njegovog rođenja. Na njima je maleni princ Julian, odjeven u bijelu vestu, zamišljenog pogleda leži na bijeloj plahti.

Princeza Sofia kasnije je na svom Instagramu podijelila još dvije fotografije, na kojima su uu Juliana otac i dva starija brata.

'Život mi je dao ne samo jednog, nego četiri prekrasna princa', napisala je Sofia uz crno-bijele fotografije i zahvalila na toplim čestitkama povodom Julianovog rođenja.

  • +10
Princeza Sofia i princ Carl Philip Izvor: Profimedia / Autor: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia