MODNO USKLAĐENI

Švedska princeza Sofia i princ Carl Philip nastavljaju oduševljavati svojim skandinavskim pristupom modi

29.10.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Omiljeni članovi švedske kraljevske obitelji u svakoj su prigodi sjajno odjeveni te osvajaju svojim elegantnim kombinacijama, često nadahnutima specifičnom skandinavskom estetikom

Modni minimalizam, udobnost i prirodne tkanine ono su što čini skandinavski stil, a lijepa švedska princeza Sofia puno je puta pokazala kako se i sama inspirira ovim sve popularnijim modnim stilom sa sjevera Europe.

Švedska princeza voli nenametljiv, damski stil koji uz pomoć trendi detalja vješto prilagođava svom modnom ukusu.

Zgodna brineta pokazala je kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama prilikom posjeta regiji Varmland sa svojim suprugom, princem Carlom Philipom, s kojim ima dva sina.

  • +8
Princeza Sofia i princ Carl Philip Izvor: Profimedia / Autor: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za ovu je prigodu 35-godišnja princeza odabrala vrlo jednostavnu, ali efektnu kombinaciju: spoj crne dolčevite i plisirane maksi suknje bež boje.

Ovaj cool look začinila je bež gležnjačama s block petom, kakve su must have ove sezone, a točka na 'i' ovog sjajnog jesenskog stajlinga bio je karirani kaput koji je savršeno nadogradio outfit lijepe princeze.

Mladenačka frizura i diskretan make up zaokružili su ovo izdanje omiljene princeze. Princ Car Philip je pak bio elegantan u crnom odijelu sa sivim i plavim detaljima.

Prije nego je postala princeza Sofia je radila kao konobarica i manekenka, a sudjelovala je i u reality showu, što se nije svidjelo roditeljima njezinog supruga, no danas je bez sumnje jedna od najomiljenijih članica švedske kraljevske obitelji.

Ove je godine volontirala u bolnici u Stockholmu usred pandemije koronavirusa kako bi se rasteretilo medicinsko osoblje, što je oduševilo švedsku javnost.

Tijekom volontiranja u bolnici nije bila u izravnom kontaktu s pacijentima, već je dala podršku liječnicima i medicinskim sestrama kroz kuhinjske smjene, dezinfekciju instrumenata i čišćenje, objasnila je tad glasnogovornica švedske bolnice Sophiahemmet, Pia Hultkrantz.