od 30. siječnja do 09. veljače

Svečano otvorena 16. Oscar revija u CineStar kinima

29.01.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Prije premijere filma “Slučaj Richarda Jewella“, hrvatski dizajneri predstavili su po jednu haljinu za neki od filmova koji su obilježili stoljeće Oscara

Sinoć je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema svečano otvorena 16. Oscar revija powered by A1 u CineStaru, koja će prikazati najuspješnije filmove nominirane prestižnim Oscarom ove godine, a održava se od 30. siječnja do 09. veljače u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. Filmovi s najviše nominacija koji će se prikazivati su: ''Joker'', ''1917'', ''Bilo jednom u Hollywoodu'', ''Jojo Rabbit'', ''Male žene'', ''Parazit'', ''Izazivač: Le Mans '66'', ''One su bombe'', ''Slučaj Richarda Jewella'' , ''Nož u leđa'' i dr.

Red carpet ovogodišnjeg otvorenja u Kaptolu Boutique Cinema bio je spektakularan. Odabrani hrvatski dizajneri Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Zigman, ELFS, Boris Pavlin, Ivica Skoko, Igor Djuga, Boudoir i Nebo posebno su za event otvorenja dizajnirali po jednu haljinu za neki od kultnih filmova koji su obilježili stoljeće Oscara. Bilo je to nešto sasvim novo i drugačije, što je na poseban način obilježilo još jednu Oscar reviju i učinilo ju drugačijom od svih prijašnjih, a opet je napravljena svojevrsna poveznica filmske i modne umjetnosti. Aleksandra Dojčinović dizajnirala je haljinu za film 'Veliki Gatsby', Matija Vuica za 'Zameo ih vjetar', Juraj Zigman za 'Pobješnjeli Max', ELFS za 'Doručak kod Tiffanyja', Boris Pavlin za 'Moja Afrika', Ivica Skoko za 'Titanic', Igor Djuga za 'Bonnie i Clyde', Boudoir za 'La la Land' te Nebo za 'Casablanca', a za red carpet glam frizure modela pobrinuo se frizerski studio Evelin.

  • +4
Red Carpet Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Ivan Klekar

Svečano otvorenje Oscar revije uvijek je jedan od najiščekivanijih kulturnih događaja na početku godine, pa tako sinoćnje otvorenje nisu propustili brojni ljubitelji filma, ali i mode: Đurđica Tedeschi, Sandra Perković, Branka Krstulović, Iva Radić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut, te dizajneri - Matija Vuica, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić (ELFS), Boris Pavlin, Ivica Skoko, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević (Boudoir) i Ana Brajković (Nebo).

Pogledajte svog filmskog favorita na Oscar reviji te spremno dočekajte 09. veljače i dodjelu Oscara. Kinoulaznicu možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online. Više informacija te cjelokupan program Oscar revije pogledajte na stranici.

Ovogodišnji partner CineStar Oscar revije je A1, dok je posebna programska shema pripremljena na CineStar TV 1 kanalu, gdje će se 07. do 09. veljače emitirati filmovi koji su isključivo nominirani ili nagrađeni ovom prestižnom filmskom nagradom. Klasik ''Život je lijep'' (La Vita e bella), blockbuster ''Milijunaš s ulice''' (Slumdog Millionaire), jedinstveni ''Umjetnik'' (The Artist), istinita priča ''Nemoguće'' (Impossible) i potresnih ''12 godina ropstva'' (12 Years a Slave) samo su neki od naslova koji će se prikazivati od jutra do mraka na CineStar TV 1 kanalu.

Izvor: Promo fotografije