SAM U POSJETU

Sve zbog jednog četverogodišnjaka: Urnebesna reakcija princa Harryja oduševila sve

21.03.2019 u 12:36

Bionic
Reading

Njegovo posljednje pojavljivanje i druženje s učenicima katoličke škole St. Vincent Primary Catholic School, niti ovog puta nije prošlo bez suza, i to onima od smijeha, za koje je ponajviše zaslužan jedan četverogodišnjak

Naime, 34-godišnji princ Harry prilikom posjeta osnovnoj školi porazgovarao je i s učenicima, a najduže je proveo u razgovoru upravo s dotičnim četverogodišnjakom, koji zapravo uopće nije imao pojma tko je on.

Prema riječima učiteljice Philomene Fratture, učenik Emmanuel potapšao je princa Harryja tijekom njegovog susreta s učenicima i upitao ga kada će više taj princ stići.

Uvijek dobro raspoložen i spreman za šalu, pa čak i na svoj račun, Harry mu je odgovorio: 'Ali ja sam princ Harry.' Budući da maleni Emmanuel i dalje nije bio uvjeren da je muškarac ispred njega onaj kojeg iščekuje, pitao ga je: 'Ali kada će pravi princ Harry stići?'

  • +9
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Harry je i na to imao spreman odgovor: 'Ja sam pravi Harry, samo sam malo ošišao kosu za ovu prigodu.' Kako je otkrila jedna od učiteljica u školi, djeca su očekivala da se Harry pojavi kao i svi članovi kraljevske obitelji, ali oni iz bajke, sa krunom na glavi, stoga na kraju nikog nisu začudila njihova pitanja o pravom princu.