STIŽE BEBA?

Sve su glasnija šuškanja da je Meghan Markle trudna: Je li Harry ovim potezom to i potvrdio?

05.08.2018 u 15:33

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa jučer je proslavila 37. rođendan, a prema mišljenju dušebrižnika, biološki sat opako joj otkucava, stoga nije trebalo dugo čekati na nove informacije o njezinoj trudnoći. Da se nešto događa u kraljevskoj obitelji dao je naslutiti i princ Harry svojim potezom

Barem u javnosti, princ Harry već je itekako dokazao da zna kako izaći na kraj s malom djecom, a da s njima ima itekako iskustva, budući da je uz prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte, sve naučio. Stoga ne čudi što obožavatelji kraljevske obitelji, otkako se 19. svibnja vjenčao s Meghan Markle, s nestrpljenjem iščekuju dan kada će i sam postati prvi put otac.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti osnovati obitelj', izjavio je nedavno princ Harry, no nije jasno precizirao znači li to da je Meghan već trudna ili nije. Glasine su 'ponovno aktivirale' nakon što je on svoj automobil Audi RS6 Avant, koji je je kupio pred godinu dana, stavio u prodaju.

Sportski automobil nikako nije namijenjen obitelji s malenom bebom, pa se počelo pričati kako je Harry to napravio kako bi kupio obiteljski primjerak idealan za njegovu uskoro tročlanu obitelj.

A iako se još uvijek ne zna stiže li prinova u kraljevsku obitelj, poznavatelji kraljevske obitelji i povijesti iste već nagađaju koje bi ime buduća beba mogla dobiti. Kako su rekli, budući da nasljednik princa Harryja neće zasigurno naslijediti tron, ime ne mora biti kraljevsko.

Ukoliko bude djevojčica, tvrde da će zasigurno biti Diana, a manje pretpostavke su da će biti Eleanor ili Sophia, a za dječaka da će biti Alvin, po Meghaninom djedu Alvinu Raglandu.