HITAN SASTANAK

Obiteljska drama Meghan Markle ne prestaje, a čini se kako će se u sve morati upetljati i kraljica

02.08.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Iako je kraljevska obitelj isprva odlučila obiteljsku situaciju vojvotkinje od Sussexa riješiti na najjednostavniji način - tako da ne reagiraju - čini se kako će na kraju ipak morati pokušati poduzeti nešto kako bi ona imala što manje negativnog utjecaja

Do sada su se svim silama trudili ignorirati Thomasa Marklea, oca vojvotkinje od Sussexa, i njegove medijske istupe, no čini se da kraljevska obitelj to više ne može činiti. Meghanin 'glasni' otac, koji više od svega voli medijsku pažnju, ne prestaje davati intervjue kojima itekako šteti svojoj kćeri, ali i cijeloj kraljevskoj obitelji.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stoga više nikoga ne čudi to što su krenule glasine da članovi kraljevske obitelji itekako razmišljaju o novoj strategiji osobito nakon što se u svom posljednjem intervjuu, koji je trajao nevjerojatnih devet sati, dotakao i pokojne princeze Diane. Održan je hitan sastanak stožera za krizne situacije da bi dogovorili kako zaustaviti bivšeg holivudskog direktora rasvjete u daljnjim istupima, kojima prvenstveno nanosi štetu svojoj kćeri.

Osim sastanka, glasna su šuškanja kako se namjerava uplesti i sama kraljica Elizabeta II, kojoj je očito dozlogrdilo sve to. 'Meghan je povrijeđena zbog svega što se događa i onoga što se događalo. Ovo je neugodna situacija i poduzet će se sve mjere', otkrio je izvor blizak obitelji, dodavši kako postoje tri opcije rješavanja cijele situacije.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'Prvo, Meghan može kontaktirati s ocem i direktno mu reći da prestane s time što radi, da ju prestane povređivati, no trenutno ga je ona izbrisala iz svog života. Postoji i opcija da se posrednik susretne s njim i apelira da prestane s takvim izjavama, koje su povrijedile njegovu kćer, a posljednja je da Meghan u potpunosti prekine sve kontakte s njim i izbaci ga u potpunosti iz svog života. Situacija je trenutno neizvjesna, stoga se ne zna što će se i kada poduzeti.'