preko bare

Sve su glasnija šuškanja da bi, nakon princa Harryja, još jedan član britanske kraljevske obitelji mogao preseliti u Kaliforniju?

07.02.2023 u 15:32

Bionic
Reading

Prema pisanju pojedinih britanskih medija, sestrična princa Harryja razmišlja o preseljenju u Ameriku i to nakon što rodi svoje drugo dijete

Kako donosi Daily Mail, princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank sve više razmišljaju i naginju ideji da poput princa Harryja i Meghan Markle i oni presele u Ameriku. Ukoliko se taj plan i ostvari, to bi trebalo biti nakon rođenja njihovog drugog djeteta.

Prema njihovom pisanju vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno su već počeli Eugenie slati ponude za kuće blizu njihovog doma u Montecitu, no kći princa Andrewa, Eugenie i Jack Brooksbank više su zainteresirani za Zapadni Hollywood.

  • +3
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Namjera im je isprva unajmiti nekretninu za prvu ruku kako bi za to vrijeme pronašli idealnu kuću za svoju obitelj. Princeza Eugenie prošlog mjeseca je objavila kako ona i Brooksbank čekaju drugo dijete, a u mladosti je već živjela u Americi, točnije u New Yorku, gdje je radila za Paddle8.

Prije godinu dana već su bili u posjetu Kaliforniji, točnije domu Meghan i Harryja, a s njima su snimljeni na Super Bowlu. Ti trenuci njihovog druženja prikazani su i Netflixovom dokumentarcu 'Harry & Meghan'