SLAVNI UZVANICI

Meghan i Harry na partiju iznenađenja na kojem su Portia de Rossi i Ellen DeGeneres obnovile bračne zavjete

03.02.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Trebala je to biti obična rođendanska zabava, s pregršt dragih im i poznatih prijatelja iz svijeta bogatih i slavnih, no na kraju se pretvorilo u iznenađenje koje je bez riječi ostavilo i voditeljicu Ellen DeGeneres, koja se nije nadala ovome od svoje supruge, glumice Portie de Rossi

Nakon više od 14 godina braka, Ellen DeGeneres i Portia de Rossi obnovile su svoje bračne zavjete, iako se tome poznata voditeljica nije ni u snu nadala. Naime, za svoj okrugli, 50. rođendan, plavokosa glumica Portia de Rossi odlučila se na party iznenađenja i onime što je priredila svojoj supruzi, iznenadila nju, ali i sve uzvanike.

Tek su rijetki, među kojima je bila i Kris Jenner, bili upoznati s pravim informacijama o rođendanskoj zabavi, koja se na kraju pretvorila u veliko slavlje njihove ljubavi, a sve je objavljeno na društvenim mrežama, ali i Youtube kanalu 65-godišnje Ellen DeGeneres.

  • +5
Portia de Rossi i Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: YOUTUBE / Planet / Profimedia

A sve je počelo pjesmom Brandi Carlile, koja je uz gitaru dočekala Portiu de Rossi odjevenu u bijelu vjenčanicu i to onu u kojoj je i prvi puta rekla 'da' ljubavi svog života. Njezin prolazak kroz gomilu njihovih prijatelja, ostavio je doslovce u šoku Ellen DeGeneres, koja ništa nije znala o onome što joj se sprema.

Tada su uz pomoć Kris Jenner, majke slavnih sestara Jenner i Kardashian, počele s obnovom bračnih zavjeta, a Portia je tada i prvi puta objasnila zašto se odlučila na ovako nešto u njihovom novom domu. Njih dvije nedavno su uselile u novu, luksuznu vilu, a kako je otkrila glumica, tijekom 18 godina zajedničkog života promijenile su čak 24 adrese te se nada da je ovo posljednja i konačna.

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi obnovile zavjete Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Među brojnim uzvanicima bila je i njihova draga prijateljica Jennifer Aniston, ali i princ Harry sa suprugom Meghan Markle, koji se očito s njima druže.

Podsjetimo, DeGeneres i Portia de Rossi vjenčale su se u kolovozu 2008. u Los Angelesu na intimnoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo tek 20 uzvanika. Ovo je bila prava prilika da naprave slavlje o kakvom su cijelo vrijeme maštale.