BRAČNA SREĆA

Sve se promijenilo: Eva Mendes otkrila kako ona i Ryan Gosling pronalaze vrijeme samo za njih

13.09.2019 u 18:09

Bionic
Reading

Većina parova itekako zna, kada stignu djeca, sve se mijenja. S tom istom 'problematikom' susreli su se prije pet godina Eva Mendes i Ryan Gosling, kada su dobili kći Esmeraldu, a dvije godine kasnije i Amadu, a sada slavna Kubanka otkriva detalje svog privatnog života

Ovih dana, na ulicama Los Angelesa, snimljeni su 45-godišnja glumica Eva Mendes i njezin sedam godina mlađi suprug, glumac Ryan Gosling. Nakon romantične večere, odlučili su zagrljeni prošetati ulicama, a tek nakon što su proveli dovoljno vremena nasamo, sjeli su u automobil i krenuli kući, gdje su ih već nestrpljivo čekale kćeri - petogodišnja Esmeralda i trogodišnja Amada.

Iako nerado priča o privatnom životu, Eva Mendes je ipak za Access Daily odlučila dati barem sićušan uvid u svoj brak, otkrivši kako ona i suprug ponekad, poput čarobnjaka, moraju organizirati, smisliti, pronaći vrijeme kako bi mogli uživati sami, u romantičnom izlasku.

Mendes priznaje da joj za jedan izlazak trebaju dani priprema, a sve kako bi se osigurala da netko od njihovih obitelji ima vremena pričuvati djevojčice.

Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Marksman / MEGA; Mega Agency

'Moraš se dobro organizirati i osigurati kako bi znao da si sve dobro posložio. Srećom, imamo dobru obiteljsku logistiku. Moja obitelj živi ovdje, a njegova u Kanadi, no često nas posjećuju i ostaju kod nas duže vrijeme, tako da sve uspijemo', priznala je Eva Mendes, dodavši kako je i za nju i za Goslinga roditeljstvo ponekad teško, osobito kada dođe trenutak u danu kada njihove kćeri moraju ići na spavanje.

'Teško je i naporno, no, opet, na kraju dana, kad ih stavimo spavati, imamo barem malo vremena za sebe, i nastojimo to uvijek iskoristiti.'

Ipak, u posljednje vrijeme im je malo teže, osobito otkako je Amada počela imati problema sa spavanjem. Ponekad tjednima traje situacija u kojoj se mlađa kći usred noći budi i po nekoliko puta, iako je do tada spavala dobro.