RODITELJSKE BRIGE

Eva Mendes otkrila što nikako ne uspijeva naučiti svoje kćerkice

21.05.2019 u 14:22

Bionic
Reading

Rođena u Miamiju, glumica Eva Mendes ponosno ističe svoje kubanske korijene, nerijetko je zbog svog egzotičnog izgleda i znanja španjolskog jezika dobivala dvojezične uloge. Danas svoje dvoje djece, kćeri koje dijeli s glumcem Ryanom Goslingom također želi usmjeriti u učenje španjolskog, no to joj ne ide baš od ruke

Španjolski jezik odmah je nakon kineskog najrašireniji u svijetu, govori ga više od 328 milijuna ljudi, a jedna od njih je i prelijepa holivudska glumica Eva Mendes. Njezino znanje španjolskog jezika ne čudi s obzirom na to da ima kubanske korijene gdje je to službeni jezik. Osim toga rođena je i odrasla u Miamiju, gdje se više od polovice stanovnika služi tim jezikom.

Upravo zato zgodna je glumica odlučila i svoju djecu naučiti jezik predaka,a time se slaže i njezin partner Ryan Gosling.

Glumački par dijeli zajedno dvije kćeri četverogodišnju Esmeraldu i godinu dana mlađa Amadu.

  • +7
Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pokušavamo djecu naučiti španjolski jezik i teže je nego što sam mislila jer ja pričam kombinaciju španjolsko-engleskog i one to pohvataju i krenu tako razgovarati', rekla je Mendes te dodala: 'To je sve jako slatko ali to tehnički nije jezik. Tako moje malene djevojčice meni sklapaju rečenice kroz dva jezika, ja ih razumijem, ali to neće tako funkcionirati kasnije kada krenu u školu, na fakultete'.

Par koji je svoju vezu započeo još prije osam godina, vrlo je tajanstven kada je riječ o svojoj intimi i privatnom životu. Tek u rijetkim intervjuima Eva Mendes kazala je koliko je sretna što je pronašla tako divnog partnera i naglasila da ju je upravo Gosling promijenio po pitanju majčinstva.

  • +2
Ryan Gosling i kćer Esmeralda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikada nisam bila onaj tip žena koja je željela majčinstvo. No kada sam upoznala Ryana to se promijenilo. Tada sam pomislila, ok želim tvoju djecu, želim ti podariti nasljednike', kazala je svojedobno.