BRIŽNA MAMA

Latino ljepotica Eva Mendes u društvu preslatkih kćerkica prošetala Los Angelesom

31.05.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Otkako je prije četiri godine po prvi puta postala majka, Eva Mendes karijeru u Hollywoodu na neko je vrijeme stavila na čekanje i u potpunosti se posvetila djeci i obitelji. Brižna mama ovih je dana viđena u šetnji gradom s kćerkicama i pokazala da uživa u novoj ulozi

U jednom od svojih intervjua u kojima rijetko govori o privatnom životu Eva Mendes otkrila je da joj je obitelj najveća podrška oko odgoja njezine dječice. Zahvalila se majci, sestri i svekrvi što joj pomažu u najtežim trenucima i otkrila da bez njih i supruga Ryana Goslinga to ne bi bilo tako jednostavno.

No, najnovijim fotografijama na kojima latino ljepotica šeće gradom u društvu svojih mezimica dala je do znanja da se i sama dobro snalazi u majčinskoj ulozi.

Eva Mendes s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

45-godišnja glumica u šik izdanju koji je istaknu njezinu skladnu liniju viđena je na ulicama sunčanog Los Angelesa dok je u naručju držala trogodišnju Esmeraldu, a za drugu ruku nježno vodila godinu dana stariju Amandu. Lijepa Eva nosila je bijelu suknju pencil kroja, trendi natikače na blok petu od brušene kože, tirkiznu dizajnersku torbicu i zanimljiv kardigan.