SJEĆATE LI JE SE OVAKVE?

Sva lica Elle Dvornik: Danas seksi mama, a nekad buntovna tinejdžerica

07.02.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Među najutjecajnijim je osobama na društvenim mrežama u Hrvatskoj i trenutno uživa u obiteljskom životu sa Charlesom Pearceom i svojom kćerkom Balie. Nekad je Ella Dvornik bila buntovna i izravna. Maštala je o karijeri pjevačice, htjela se preseliti u Japan. S fanovima podsjetila se svog nekadašnjeg imidža, a mi smo iskopali neka njezina prijašnja izdanja

Ella Dvornik na Facebooku je objavila fotografiju iz 2012. godine na kojoj ima crvenu periku, a uz fotku je napisala: ‘Tko me se sjeća ovakve?’ U to je vrijeme objavila spot za pjesmu 'Hentai', koji je dobio oznaku ‘samo za odrasle’. Tada je Ella htjela naučiti japanski, crtati i upoznati kulturu o kojoj je toliko sanjarila i maštala. Opčinjena japanskim anima junakinjama, počela je nositi leće s velikim nacrtanim zjenicama. 

Stavila je piercinge na pupak, usnice, bradavice, jezik, nosila grunge odjeću i ekstenzije, eksperimentirala s bojama i duljinama kose. Kći Dina Dvornika proslavila se u tinejdžerskim danima kada se okušala kao manekenka, a nerijetko smo je viđali s Galom Svilan kako pohode razna javna događanja. 

  • +12
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: neja markicevic

Ella je 2013. godine donijela odluku o preseljenju iz Hrvatske te je otišla u London. Ondje je upoznala Charlesa Pearcea, s kojim je prije više od dva mjeseca dobila kćerkicu Balie Dee. Danas izgleda bolje nego ikad i sve je ljepša. Nosi visoke potpetice, fura umjereniji make up, seksi i ženstvenu garderobu, sredila je zube, povadila piercinge, a priča se da je bila na korekciji usana.

#Family selfie 🤳 🤗🤗 @charles_pearce ❤️

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on