MAMINA MEZIMICA

Tromjesečna bebica Elle Dvornik već je prava modna ikona

04.02.2018 u 22:19

Bionic
Reading

Budući da joj je mama poznata travel i modna blogerica, bebica Elle Dvornik, koja je prije koji dan navršila tri mjeseca, možda i sama krene istim stopama, a u tome ju već sada podupire i sama Ella

Novopečena majka Ella Dvornik u zadnje vrijeme okupirana je svojom mezimicom Balie koju je prije tri mjeseca dobila sa zaručnikom Charlesom Pearceom.

Upravo zato svoje je modne odabire koje je do sada često dijelila na Instagram profilu, zamijenila stajlinzima svoje bebice.

Kao velika zaljubljenica u Internet trgovinu, Ella je već tijekom trudnoće krenula naručivati mnogo odjeće za svoju kćerkicu.

Tako je naša poznata blogerica podijelila neodoljivu fotografiju svoje Balie u preslatkoj crvenoj haljinici s uzorkom pčelica, a iako je malena često glavna pozerica, ovoga puta umorilo ju je fotografiranje pa je malo zadrijemala.

Malena je brzo pronašla najbolji položaj za spavanje, a to je posebno oduševilo Ellu kao i brojne Instagram pratitelje.

'Kada si beba, čak je i odmor posebna prigoda, kada zaslužuješ haljinu', napisala je 26-godišnjakinja ispod objave koja je u kratkom roku 'lajkana' preko 32 tisuće puta.

Istovremeno Ellin zaručnik Charles Pearce na svojim je društvenim mrežama objavio kako se veseli povratku iz Londona gdje je otputovao poslovno. Udaljenost od njegovih najdražih cura sigurno mu nije lako pala.

  • +3
Ella Dvornik zvijezda Guliverove kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic