PROMJENE NA PRISAVLJU

Sutlić danas smjenjuje Fodora?

29.04.2009 u 10:49

Bionic
Reading

Popularni voditelj i urednik Zabavnog programa HTV-a Mirko Fodor navodno je jučer smijenjen s dužnosti, no službenu potvrdu trebao bi dobiti danas

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Fodor je informaciju saznao jučer nakon sastanka na kojem mu je to priopćio direktor programa HTV-a Domagoj Burić, a službenu odluku o svojoj smjeni trebao bi dobiti danas od ravnatelja HRT-a Vanje Sutlića.

Iako se vijest o Fodorovoj smijeni spominjala još prije dva mjeseca, sve je postalo očito nakon što se umjesto simpatičnog voditelja na popisu putnika koji će pratiti Andreu Šušnjaru, Igora Cukrova i Tončija Huljića na Eurosong našao urednik Glazbenog programa HTV-a Aleksandar Kostadinov.

Ni tu nije bio kraj. Prije manje od mjesec dana Fodor je prozvan zbog činjenice da uz to što je urednik vodi razna događanja, fešte i manifestacije. Sazvan je sastanak na kojem je Mirko Fodor zbog toga upozoren, no on to nije poslušao, nego je prošloga tjedna održao još jednu manifestaciju koja nije sjela Domagoju Buriću.

'Točno je da sam jučer bio na razgovoru kod Burića, ali još uvijek nisam službeno dobio obavijest o smjeni', rekao je Fodor za Jutarnji.

Šuška se da bi Fodora na uredničkoj poziciji Zabavnog programa HTV-a mogao zamijeniti Branko Uvodić.