Harry & Meghan

Sussexi su okrivili medije za Meghanin pobačaj

15.12.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry optužili su članove kraljevske obitelji da su ih svojim ponašanjem otjerali iz države, Meghan je optužila polusestru za laži, a u novim epizodama za pobačaj krive i medije. Cijela tragedija se dogodila u vrijeme selidbe u Kaliforniju, a Harry medijima zamjera pritisak koji su vršili nad njegovom suprugom kojoj je uloga člana kraljevske obitelji još uvijek bila novost

Netflixov dokumentarac s Harryjem i Meghan ne prestaje bacati nove optužbe na članove kraljevske obitelji, javnost i medije. Nakon što su Harry i Meghan iznijeli stavove da ih se obitelj htjela riješiti jer su bolji predstavnici kraljevstva nego ostatak obitelji, izrekli su još jednu ozbiljnu optužbu.

U šestoj epizodi Meghan govori o svom tragičnom spontanom pobačaju u srpnju 2020. godine. Navela je ključne stresore u svom životu u to vrijeme, uključujući veliku selidbu i useljenje u novi dom u Kaliforniji, probleme s ocem i neprestanu medijsku praćenost. Harry je naglasio kako su mediji tada su stavljali prevelik stres na Meghan, što je rezultiralo pobačajem i suicidalnim mislima.

'Vjerujem da je moja žena doživjela spontani pobačaj zbog onoga što su mediji učinili. Sada, znamo li da je do pobačaja došlo baš zbog toga? Naravno da ne znamo. Ali imajući na umu stres koji je uzrokovan, nedostatak sna i vrijeme trudnoće, koliko je tjedana bila u trudnoći, mogu reći, prema onome što sam vidio, taj je pobačaj nastao zbog onoga što su joj pokušavali učiniti.'

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon pobačaja uslijedile su i suicidalne misli, o čemu je Meghan progovorila ranije. Istaknula je kako je htjela otići negdje po pomoć, razgovarati s nekim, ali nije imala potporu kraljevske obitelji koja je u to vrijeme brinula samo o imidžu.