OBJE NASMIJANE

Susret koji su svi čekali: Šogorice Meghan Markle i Kate Middleton na zajedničkoj večeri kod kraljice

19.12.2018 u 16:50

Bionic
Reading

Članovi britanskog kraljevstva okupili su se danas u velikom broju u Buckinghamskoj palači na tradicionalnoj večeri kraljice Elizabete II. Ovo je ujedno i prvi susret vojvotkinje Kate i Meghan otkako se počelo pričati da su u velikoj svađi

U Buckinghamskoj palači u Londonu trenutno se okupljaju svi članovi kraljevstva koje je na svoj tradicionalni božićni prijem pozvala kraljica Elizabeta II.

Okupljeni fotografi uspjeli su snimiti dolazak članova u automobilima, a svi su najviše iščekivali kada će se ukazati šogorice Kate Middleton i Meghan Markle čija je svađa posljednjih tjedana uzburkala medije.

  • +11
Britanska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Među prvima je stigla obitelj princa Williama. Supruga Kate smjestila se na suvozačko mjesto i uputila širok osmijeh fotografima, dok su sa stražnjeg sjedala provirivali princ George i princeza Charlotte te njihova dadilja.

Odmah nakon njih svojim u se automobilom dovezli i princ Harry te trudna Meghan Markle koja je osmijehom također odbacila navode o velikoj svađi unutar kraljevske obitelji.

  • +8
Kraljevska obitelj na obljetnici sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na božićnu večeru došli su i princ Philip, princeza Anne i njezin suprug Timothy Lawrence, princeza Beatrice, princ Andrew, princ Charles te daljnji članovi monarhije.

Priprema je ovo za božićno obiteljsko slavlje u Sandringhamu gdje će svi članovi kraljevstva provesti nekoliko dana u  rezidenciji kraljice Elizabete.