očekuje peto dijete

Supruga slavnog holivudskog zavodnika pokazala trudnički trbuščić, a mnogima su za oko zapeli njezini mišići

27.04.2020 u 14:16

Bionic
Reading

Poznata instruktorica joge nedavno je otkrila da je peti put trudna te da očekuje još jedno dijete sa svojim poznatim suprugom Alecom Baldwinom. Hilaria Baldwin sada je cijeloj svojoj instagramskoj obitelji pokazala kako izgleda u donjem rublju i kako napreduje njezina trudnoća

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina nedavno se na Instagramu pohvalila u videu otkucajima bebina srca, čime je jasno dala do znanja da je nakon dva spontana pobačaja ponovno trudna.

Cijenjenoj instruktorici joge, Hilariji Baldwin, koja će uskoro po peti puta postati majka, trudnoća itekako godi. Osim što se osjeća sjajno, 36-godišnjakinja i izgleda odlično. Primijetili su to i njezini brojni obožavatelji na društvenim mrežama, gdje je sada po prvi puta pokazala svoj trudnički trbuščić.

Zgodna brineta na fotografiji pozira u svojoj kupaonici u crnom čipkastom donjem rublju, a do izražaja dolazi njezin trudnički trbuščić. Otkrila je ovim putem i da je trenutno na pola svoje trudnoće, te da je do poroda dijeli nešto više od 4 mjeseca ako sve bude išlo prema planu.

Mnogim pratiteljima u oko je upala njezina sjajna figura i mišići po cijelom tijelu, za koje sama gospođa Baldwin tvrdi da ne ‘odlaze’ tako lako.

Tajna je možda i u stajnom treningu, kojeg se ova zgodna Amerikanka ne odriče ni u trudnoći. Vrijeme kada mnoge žene jednostavno prestanu voditi brigu o izgledu i potpuno se opuste te neopterećeno uživaju u hrani, Hilarija ipak ustraje u treningu.

Supruga slavnog glumca osim toga donijela je odluku da će u ovoj trudnoći nositi isključivo široke haljine, a što se nije svidjelo njezinom suprugu koji ju je navikao gledati u pripijenim izdanjima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🖤🤍 @marcovacchi

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)