LEJLA HAJROVIĆ

Supruga bivšeg Dinamovog igrača završila u bolnici: 'Posljednja dva dana doslovno su bila pakao'

31.01.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Izet i Lejla Hajrović poznati su po svojem istančanom modnom ukusu, a Lejla je široj javnosti poznata i kao modna influencerica koju prati 217 tisuća ljudi. Nakon kraćeg neobjavljivanja na društvenim mrežama, otkrila je da je završila u bolnici zbog težeg trovanja hranom

Lejla Hajrović dobro je poznata svim ljubiteljicama mode, a njezin Instagram prate svi koji vole dobivati redovit update o najnovijim trendovima, ali i dobru dozu humora. Vlasnica je mnogih skupih torbica i cipela, a njezini modni odabiri često su vrijedni kopiranja, premda će se većina odlučiti za jeftinije varijante komada iz njezinog ormara.

Modna influencerica hrvatskoj je javnosti poznatija kao supruga bivšeg Dinamovog igrača, bosanskohercegovačkog nogometnog reprezentativca Izeta Hajrovića, koji trenutno igra za grčki Aris. Lejla živi na dvije adrese, u Grčkoj s Izetom, ali i u Zürichu, gdje je rođena.

Sa svojih 217.000 pratitelja redovito dijeli modne trendove, što je in, a što je out, ali i preporuke restorana i proizvoda koje koristi.

Njezini pratitelji na društvenim mrežama mogli su primijetiti da duhovita Lejla već neko vrijeme ne objavljuje ništa, a sada je otkrila i zašto. Naime završila je u bolnici zbog trovanja hranom pa je malaksala te završila na infuziji. Priznala je da su prethodna dva dana bili pravi pakao te da od osjećaja slabosti nije mogla držati ni mobitel u rukama pa se zato nije oglašavala na društvenim mrežama.

Simpatični bosanskohercegovački reprezentativac igrao je za zagrebački Dinamo od 2018. do 2021. godine, a u tom periodu s njim je u Zagrebu živjela i Lejla. Oboje imaju istančan ukus za visoku modu te su rado govorili o temama mode i odjeće.

Iako se Izet više bavi sportom, još uvijek gaji ljubav prema modi, a njegova Lejla ponekad s pratiteljima podijeli neki outfit svojeg supruga.

Izet i Lejla Hajrović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL