marta fernandes

Supruga bivšeg dinamovca uživa u luksuznom životu i time se hvali

03.05.2017 u 11:30

Bionic
Reading

Da je sretna zbog života kojim živi zahvaljujući udaji za nogometaša Juniora Fernandesa, studentica ekonomije s otoka Čiova ne skriva. Na svom profilu na Instagramu rado se hvali dizajnerskom odjećom i skupocjenim poklonima, ali i lagodnim životom u Turskoj

Njihova ljubavna priča počela je na pomalo neuobičajen način. Nakon što je nogometaš tadašnjeg Dinama, danas turskog Alanyaspora, Junior Fernandes na Instagramu pronašao fotografije Marte Radić, plavokose studentice ekonomije s otoka Čiova, poslao joj je poruku.

Iako su se isprva zbog jezične barijere, jer je Junior Čileanac, teško sporazumijevali, kako su priznali u mnogobrojnim intervjuima, koristili su internetske prevoditelje.

'Pronašao me, poslao mi poruku i počeli smo se dopisivati. Malo nakon toga počeli smo se i nalaziti i to je trajalo dva mjeseca. Odmah smo počeli živjeti skupa i to je bilo to', izjavila je Marta Fernandes za Jutarnji list.

Nakon romantičnih zaruka za prošlo Valentinovo Marta i Junior vjenčali su se prošlog ljeta u Galeriji Meštrović u Splitu, pred 70-ak uzvanika, no među njima nije bio i njegov trogodišnji sin Benjamin, koji živi u rodnom mu Čileu.

Nedugo nakon vjenčanja par se zbog novog Juniorova angažmana preselio u Tursku, a iako su naveliko govorili da odmah žele dijete, i to po mogućnosti djevojčicu, ta želja im se još nije ostvarila. No sve ostalo jest. Par trenutno živi u Turskoj i nedavno su, nakon mjeseci odgađanja, otputovali na bračno putovanje na Maldive, a Marta je odlučila postati modna blogerica.

Otvorila je svoju web stranicu, ali i profil na Instagramu, na kojem na dnevnoj bazi objavljuje fotografije s najnovijim dizajnerskim krpicama i neobičnim stylinzima, na kojima joj mnogi zavide.

Ovih dana u njihov je turski dom stigao i novi član obitelji - mali pomeranian, kojeg je Marta nazvala Mr. Timmy i već mu otvorila profil na Instagramu.