LJUBAV U MADRIDU

Zaručili se Mateo Kovačić i Izabela Andrijanić?

26.02.2016 u 11:58

Bionic
Reading

Mladi nogometaš koji je prošle godine postao igrač Real Madrida i lijepa Zagrepčanka u vezi su šest godina, a da su spremni na novi korak u svojoj vezi, dala je naslutiti Izabela fotografijom na kojoj sramežljivo pokazuje prsten na svojoj ruci. Pitanja prijatelja o zarukama odmah su se zaredala, no par zasad nema komentara

Fotografije nerijetko govore više od riječi, a ako je vjerovati onoj koju je Izabela Andrijanić, dugogodišnja djevojka mlade hrvatske nogometne zvijezde Matea Kovačića (21), objavila na svom Instagramu, zaruke sretnog para su na pomolu. Naime, prsten koji se ističe na njezinoj ruci zaintrigirao je Mateove obožavatelje i prijatelje, a Izabela im je odgovorila samo srcem.

Par je u vezi skoro šest godina, a upoznali su se još u srednjoj školi, tako da Mateova prosidba nikog ne bi iznenadila, ponajmanje njegove roditelje i sestre. Naime, prošlog tjedna, kad je snimljena fotografija, Mateova obitelj bila im je u posjetu u Madridu. Možda da bi proslavili zaruke? Sretna vijest teško da će dugo ostati tajna.

Prije života u Španjolskoj Izabela i Mateo živjeli su u Milanu, u kojem je Zagrepčanin igrao za nogometni klub Inter. Bilo gdje da su boravili, Mateo je svojoj djevojci ispunjavao svaku želju.

❤️

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Family day ????

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokova16) on

I'm so proud of you words can't even describe. ❤️ #matchingoutfitsonpoint ??

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on