ZALJUBLJENICA U MODU

Lijepa Hrvatica ima život iz bajke i zna u njemu uživati

20.04.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Supruga bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa, Marta, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno otkriva koliko je glamurozan njezin stil života, a ljubiteljice dizajnerskih komada i trendi stajlinga lako bi joj mogle zavidjeti na modnim kombinacijama koje ponosno objavljuje

Čileanac Junior Fernandes i tada još njegova zaručnica Marta Radić prošle godine prije ljeta modnom su kampanjom najavili su da će se vjenčati.

Par je tako u svibnju prošle godine najavio vjenčanje editorijalom u suradnji s Royal Bride, a kako je lijepa Marta već tada odabrala spektakularne kreacije za veliki dan, moglo se naslutiti da je moda njena velika ljubav.

Osim putem Instagrama, na kojem je prati više od 23.000 fanova, Marta svoju ljubav prema modi njeguje i na blogu.  Trenutačno živi u Turskoj, a iako su se vjenčali prošle godine tek su nedavno za medeni mjesec otputovali na Maldive.

A zgodna Marta, koja je inače s Čiova, svaki trenutak koristi za glamurozne fotografije, posebno one modne.

Tako se na fotografijama na njezinom profilu na Instagramu jako dobro vidi da svakodnevno uživa u modnim kombinacijama koje uključuje najpoznatije modne kuće, od YSL-a, Guccija, Louisa Vuittona ili Chanela pa sve do Hermesa ili Balenciage.

Povremeno u svoje stajlinge uključi i popularne high street brendove, baš poput svjetskih trendseterica i modnih blogerica, čime pokazuje da jako dobro prati modu i zna što se nosi.