STIGLA U ZAGVOZD

Sunce i more itekako joj gode: Nakon što je pokazala tijelo u bikiniju, Sandra Perković večer provela u najboljem društvu

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 05.07.2020 11:11
  • Objavljeno 05.07.2020 u 11:11
Edis Elkasević, Ana i Joško Čagalj Jole, Sandra Perković

Edis Elkasević, Ana i Joško Čagalj Jole, Sandra Perković

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon uživanja na luksuznom katamaranu, Sandra Perković je s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem 'skoknula' do Zagvozda, gdje su sinoć započeli 23. kazališni susreti Glumci u Zagvozdu. Osim s organizatorom Vedranom Mlikotom i njegovom partnericom Lidijom Hanell, u društvu Sandre Perković snimljen je i pjevač Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana

'Ne treba mi terapija. Sve što mi je potrebno je brod.' Napisala je jučer naša proslavljena sportašica Sandra Perković, odjevena u bijeli bikini, pozirajući za svoj Instagram na luksuznom katamaranu i tagirajući se na Bolu na Braču. Komplimenti su se odmah krenuli nizati, a samo nekoliko sati kasnije, Sandra je već bila na novoj lokaciji.

Sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem stigla je u Zagvozd, gdje su u organizaciji glumca Vedrana Mlikote, predstavom 'Lepurica' započeli 23. po redu kazališni susreti Glumci u Zagvozdu.

Preplanula i odmorena Sandra Perković bijeli je bikini za večernji provod zamijenila maslinastozelenom uskom haljinom, uz koju je iskombinirala cropanu traper jaknu te bijele tenisice.

Večer je provela u društvu dečka Edisa Elkasevića, ali i bračnog para, Ane i Joška Čagalja Jole. U Zagvozdu je svoje goste dočekao i organizator Vedran Mlikota, kao i njegova partnerica Lidija Hanell.

  • +4
  • +1

Započeli 23. Kazališni susreti Glumci u Zagvozdu

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL