SELE NA NEKOLIKO MJESECI

Sud je na njezinoj strani: Unatoč protivljenju bivšeg supruga, Heidi Klum odvodi djecu u Njemačku

28.08.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da su bivši supružnici Heidi Klum i Seal na sudu jer se ne mogu dogovoriti oko planova za svoju djecu, slavna Njemica ima razloga za slavlje. Sud je presudio u njezinu korist

Prije nekoliko dana u stranim je medijima osvanuo dokument u kojem Hidi Klum traži pomoć od suda, a sve kako bi s bivšim suprugom dogovorila nekoliko novosti oko odgoja zajedničke troje četvero djece.

Iako su tijekom devet godina braka i još kasnije nakon razvoda ostali u korektnim odnosima, sada su Heidi i slavni pjevač naišli na prepreku koju očito nisu mogli sami riješiti. Heidi je naime zbog nove poslovne suradnje svoju djecu željela na nekoliko mjeseci odvesti u Njemačku, a otac djece tome se protivio zbog straha od pandemije koja još uvijek vlada diljem svijeta.

Očajna bivša manekenka potom se obratila sudu, s namjerom da riješi obiteljski problem. Objasnila je kako djeca ionako žive kod nje, dok ih Seal viđa povremeno. Naglasila je kako je uzela u obzir sve okolnosti te da joj nije namjera djecu dovesti u opasnost od zaraze. Bila bi ovo sjajna prilika i da svi ponovno posjete baku i djeda u Berlinu, odakle inače dolazi Klum.

Prema najnovijim saznanjima, sud je vrlo brzo riješio ovu parnicu, i to u korist 47-godišnje Klum. Magazin People piše kako Heidi na jesen odlazi u Berlin, a djeca putuju s njom te se tome iznimno vesele. Klum čeka poslovni projekt u sklopu nove sezone reality showa ‘Next Top Model’.

Seal i Hedi dijele troje djece, 10-godišnju kćer Lou,13-godišnjeg sina Johana te 14-godišnjeg Henryja, a poznati glazbenik još je na početku njihova braka posvojio njezinu kćer Helen koju je dobila s Flavijem Briatoreom.

Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia