SLAVNA NJEMICA

Njezina figura već gotovo dva desetljeća izaziva pravu zavist: Heidi Klum otkrila trikove kojima ostaje u fit formi

16.07.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Slavna Njemica Heidi Klum sinonim je supermodela 90-ih, koji se i danas može pohvaliti isklesanom figurom spremnom za paradiranje po modnoj pisti. I nakon četiri poroda ova plavuša izgleda senzacionalno, a sada nam je pokazala kako točno održava svoje tijelo u formi

Manekenka i supermodel 90-ih, Hedi Klum najnovijom fotografijom na društvenim mrežama brojne je obožavatelje bacila u trans. U minijaturnom sportskom kompletiću odradila je svoj regularni trening snage zbog kojeg izgleda tako sjajno u 48. godini i nakon četiri poroda.

Svoje istrenirano tijelo stavila jeu prvi plan, a u opisu je naznačila kako je rezultat zapravo došao sinergijom koja vlada njezinim umom, tijelom i dušom.

Slavna Njemica jednom je prilikom otkrila kako točno održava svoju sjajnu formu te rekla da je ponekad ključno jesti kuhane obroke kod kuće. Kao brižna majka četvero djece, Heidi gotovo svaki dan kod kuće sprema ručak i večeru, a kada izlazi van na obrok onda pomno bira što će jesti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

BodyMindSoul

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Važno joj je da ima tri velika obroka u danu koji podrazumijevaju rani doručak u 6 sati ujutro, kada obično jede jaje na oko, kuhano jaje i neku kombinaciju povrća. Neizostavan je i smoothie od raznog sezonskog voća.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

It’s Friday 😃

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Potom slijedi jednako zdrav ručak, a na njezinu se tanjuru tada uglavnom nalazi pečena riba, salata i povrće kuhano na pari ili pak pečeno na maslinovu ulju.

Za večeru koja nikada nije iza 18 sati u danu Klum bira piletinu koju prži u kružnim mrvicama ali na maslinovu ulju, rižu i salatu. Obavezno pazi da joj posljednji obrok u danu nije iza 18 sati jer vjeruje da se ujutro bolje osjeća ako ne jede jako kasno. Osim kontroliranog načina prehrane koji je usadila i svojoj djeci, slavna manekenka redovito vježba. Prakticira jogu, pilates te trenira u teretani ili na otvorenom.