BOJI SE NAJGOREG

Bivši suprug Heidi Klum na sto muka: Vjeruje kako manekenka ima skriveni plan njihovu djecu zauvijek odvesti u Njemačku

23.08.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Nakon što je Heidi Klum od suda zatražila pomoć da s djecom otputuje u Njemačku, svoj je iskaz dao i njen bivši suprug, britanski glazbenik Seal koji se s time nije slagao. Seal tvrdi kako Heidi kuje 'pakleni plan' da djecu zauvijek odvede od njega

Odnos bivših supružnika, manekenke i voditeljice Heidi Klum i glazbenika Seala, naglo se pogoršao, nakon što je Heidi naumila na jesen otputovati u Njemačku, gdje ima zakazan poslovni projekt i snimanje nove sezone showa 'New Top Model' te sa sobom povesti njihovu zajedničku djecu koja su, prema njezinim riječima, izrazila želju da borave neko vrijeme u Berlinu.

Seal se s tobom odlukom nije složio. Iako idjeca žive s Heidi te ih on povremeno viđa, slavni glazbenik zbog straha od koronavirusa ne dozvoljava djeci odlazak u inozemstvo. Očajna bivša manekenka za pomoć se obratila sudu, s namjerom da riješi obiteljski problem.

No, najnovija saznanja otkrivaju kako glavni razlog očeve zabrinutosti nije pandemija koronavirusa. Seal, pokazuju dokumenti koje je predao sudu, vjeruje kako bi se njegova bivša supruga s djecom mogla zauvijek preseliti u rodnu Njemačku.

'Vjerujem kako Heidi ima skrivenu namjeru da djecu preseli u Njemačku', predočio je svoje bojazni slavni glumac u dokumentu do kojeg je došao portal The Blast.

Njemačka manekenka s druge strane tvrdi kako ima želju odvesti djecu u Njemačku kako bi posjetili baku i djeda te kako bi bili uz nju dok snima novu sezonu reality showa 'Germany’s Next Top Model'. No, Seala nije uspjela uvjeriti u to. Strah ga je i činjenice da bi djeca putovala u ovom nezahvalnom trenutku pandemije.

Glazbenik se boji da Njemačka u određenom trenutku naglo ne promijeni restrikcije koje se odnose na sve one koji ulaze i izlaze iz zemlje te da njegovoj djeci zabrani da napuste zemlju ili da im neće biti dozvoljeno da uđu u SAD.

Seal je komentirao i Heidine navode kako on rijetko viđa djecu, rekavši kako svaki put kad zamoli za više vremena s djecom slavna manekenka uvijek nađe razlog da mu to onemogući pod izlikom da su djeca 'bolesna, da su zauzeta ili da ga se jednostavno ne mogu naći s njime'.

Također tvrdi kako se zbog toga 'nerijetko prilagođava Heidinom rasporedu te nastoji djeci biti na raspolaganju u svakom trenutku'.

'Vjerujem kako je Heidin zahtjev da otputuje s djecom zapravo pokušaj da ih za stalno odvede u Njemačku', rekao je Seal, citirajući njezin mail koji datira iz ožujka 2020., a u kojem Heidi objašnjava svoju želju da se s djecom preseli. Manekenka mu je, navodno, već ranije izražavala svoju zabrinutost time da djeca žive u Sjedinjenim Državama koje su prema njenom mišljenju 'zbog nemira pretvorile u policijsku državu'.

Bivši supružnici dijele skrbništvo nad 16-godišnjom Helene, 14-godišnjim Henryjem, 13-godišnjim Johanom i 10-godišnjom Lou. Razveli su se u listopadu 2014., nakon devet godina braka, a manekenka se nedavno u tajnosti udala za 17 godina mlađeg njemačkog glazbenika Toma Kaulitza.