FEŠTALA S PRIJATELJICAMA

Tko bi joj dao 32? Mirta Šurjak proslavila rođendan

29.11.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Sportska novinarka HRT-a i strastvena navijačica Hajduka u posljednje vrijeme rijetko je na društvenim mrežama. Ipak, Mirta Šurjak nije odoljela, a da sa svojim mnogobrojnim fanovima podijeli trenutke sreće i svog velikog dana, proslave 32. rođendana

Mirta je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, a odakle drugdje nego sa svog omiljenog mjesta u Splitu - stadiona Poljud na kojoj je u radnom, ljetnom izdanju, na kojoj blista u bijeloj majici na bretele. Na Facebooku je pak pokazala fotografiju sa svog rođendanskog slavlja iz splitskog restorana gdje je feštala sa svojim najdražim prijateljicama. Za večernji izlazak odabrala je nešto zatvoreniju odjevnu varijantu.

Fanovi su zgodnoj Splićanki uz čestitke poručili da svake godine izgleda sve ljepša i da se ne mijenja.

Nedavno je za tportal pričala o svojim beauty ritualima i svojoj mladolokosti.

'Liniju održavam velikim količinama vode, vegetarijanskom prehranom i minimalnim unosom šećera u organizam, za koji kažu da je nezdraviji i od crvenog mesa. Ne pijem kavu, ne pušim... Na spavanje radnim danom ne odlazim nikad poslije 23 sata. I ne 'konzumiram' mobitel ni računalo kod kuće. Preporodila sam se, jer ljudi nisu ni svjesni koliko dragocjenog vremena svog života potroše na virtualnu stvarnost koja je u biti nestvarna i hraneći sebe nepotrebnim sadržajima koji ih u konačnici opterećuju psihički i emotivno. Vjerujte mi, to je jedan od recepata za zdravlje i dugovječnost. Već 15 godina prakticiram jogu i vježbe disanja te šetnje i trčanje Marjanom. Naravno, nisam savršena pa ponekad i ja zgriješim pokojom kockicom čokolade. Ali one bio podrijetla.

Što se dijeta tiče, jako sam se napatila u gimnaziji, iskreno. U dva mjeseca izgubila sam 30 kilograma. Svjesno i namjerno. I ne bih, hvala, više nikada. Treba paziti na prehranu, ali ne treba patiti i izgladnjivati se jer to ruši sreću našeg unutarnjeg bića. Gladan čovjek nikako ne može biti sretan čovjek', otkrila je Mirta.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić