JOHNNY DEPP

Što se događa sa slavnim glumcem? Drastično je smršavio, a tužbe se nižu jedna za drugom

10.07.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Što se zapravo događa sa slavnim glumcem, nikome nije jasno. Osim što je drastično smršavio, zbog čega je postao u potpunosti neprepoznatljiv te je zabrinuo obožavatelje, Johnny Depp ima već nekoliko otvorenih sudskih tužbi. Osim ove najnovije, tuže ga i dva njegova bivša tjelohranitelja, a na sudu je i s bivšim menadžerom

Nakon što je Page Six donio vijest kako je slavni holivudski glumac Johhny Depp navodno napao člana filmske ekipe zaduženog za lokacije seta, javio se još jedan član koji je zbog svega što se izdogađalo odlučio tužiti filmsku zvijezdu.

Greg 'Rocky' Brooks podignuo je tužbu protiv Deppa 6. srpnja, optužujući glumca za nanošenje emocionalne boli. Naime, Brooks u tužbi, koju je podnio sudu u Los Angelesu, tvrdi da je na setu filma 'City of Lies' bio zadužen za lokacije. Tog 'kobnog' 13. travnja 2017. godine, odlučio je pred Deppom i režiserom iskritizirati jednu scenu, u kojoj su glumila dvojica Deppovih prijatelja.

  • +10
Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kada je čuo kritike, Depp je pobjesnio i postao nasilan, a Brooks je potražio policajca kako bi ga zaštitio od slavnog glumca. No, navodno, prije negoli je pronašao policajca, Brooks tvrdi da ga je Depp čak dva puta u prsni koš.

U čiju će korist završiti ova tužba, ne zna se, no ona za Johnnyja Deppa nije jedina - tužila su ga i dvojica bivših tjelohranitelja, a na sudu je i s bivšim menadžerom. Jedno je sigurno, sa slavnim glumcem nešto se događa, a njegova nagla narav viđena je već kada ga je bivša supruga Amber Heard snimila pijanog kako je nasilan prema njoj.

Je li zbog tužbi ili novih filmskih uloga, no i Deppov izgled se drastično promijenio, a obožavatelji, zbog prevelikog gubitka kilograma i ispijenog izgleda, strahuju za njegovo zdravlje.