JOHNNY DEPP U LONDONU

Što se dogodilo: Zvijezda 'Pirata' teturao na premijeri filma

04.11.2017 u 20:02

Bionic
Reading

Slavni glumac Johnny Depp neugodno je iznenadio na premijeri svog novog filma gdje je teturao, nesuvislo brbljao i izgledao dobro 'podgrijan' alkoholom

Slavni je glumac u Londonu predstavljao film Murder On The Orient Express s kolegama Judi Dench, Kennethom Branaghom, Penelope Cruz i Michelle Pfeiffer, no cijelo je vrijeme teturao, pričao gluposti i izgledao pijano, kažu svjedoci.

Depp koji u tom filmu snimljenom po knjizi Agathe Christie glumi gangstera koji putuje vlakom u kojem se dogodi ubojstvo kojeg rješava Hercule Poirot (Kenneth Branagh), nije se nimalo profesionalno ponio - davao je nesuvisle izjave, nije se htiio fotografirati, a kako su kazali novinari, osjetio se po alkoholu.

  • +7
Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Johnny Depp je teško podnio razvod od glumice Amber Heard s kojom se rastao prije više od godinu dana, a ona ga je optužila i da ju je tukao.

Zbog lijepe plavuše koju je upoznao na snimanju 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja' ostavio je svoju dugogodišnju partnericu i majku svoje djece, francusku glumicu i pjevačicu Vanessu Paradis.

'Ne znam je li to zbog alkohola ili previše nekakvih plastičnih intervencija, ali izgleda nakaradno', razočarani su Deppovi obožavatelji koji su primijetili koliko se nekadašnji lomitelj ženskih srca promijenio unazad nekoliko godina.