MILAN MARIĆ I MIA BJELOGRLIĆ

Što će reći tata? Zvijezda filma 'Toma' osvojio srce kćeri Dragana Bjelogrlića

05.03.2022 u 10:09

Bionic
Reading

Da su u vezi, znalo je tek nekoliko njihovih najbližih prijatelja, no svoju sreću Milan Marić i Mia Bjelogrlić nisu mogli dugo držati podalje od medija

Kako piše srpski Blic, 31-godišnji glumac Milan Marić, zvijezda filma 'Toma', već je mjesec dana sretan u vezi s 25-godišnjom Mijom Bjelogrlić, producenticom i kćerkom glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića.

Iako su se upoznali još na snimanju 'Tome', u kojem je Marić utjelovio poznatog pjevača Tomu Zdravkovića, a autor film bio je upravo Mijin otac Dragan Bjelogrlić, ljubavne iskre planule su na jednom slavlju, nakon dočeka 2022. godine.

  • +2
Milan Marić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Da se dogodila ljubav, znalo je tek nekoliko njihovih najbližih prijatelja, a Mia i Milan trudili su se svim silama svoju vezu držati podalje od javnosti i medija, no to im nije uspjelo.

Inače, Milan Marić, koji je nakon uloge Tome Zdravkovića postao velika zvijezda na području cijele regije, svoj je ljubavni život oduvijek držao podalje od medija. Tek je jednom otkrio kako mu godine nisu važne.

'Bio sam u vezi sa starijom djevojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesirale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti.'

Što na sve kaže Mijin otac, Dragan Bjelogrlić, nije poznato.