miljenik žena

[FOTO/VIDEO] Tko je markantni Milan Marić o kojem priča cijela regija? Zgodni glumac zvijezda je filma o Tomi Zdravkoviću koji rekordnom brzinom puni kinodvorane

20.10.2021 u 13:15

Bionic
Reading

'Toma' je novi regionalni filmski hit redatelja Dragana Bjelogrlića koji je izazvao nezapamćen interes publike i naklonost kritike, a koji nakon svjetske premijere na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu te beogradske, od četvrtka igra u domaćim kinima. Jednog od najvećih umjetnika, boema u nekadašnjoj Jugoslaviji - Tomu Zdravkovića utjelovio je Milan Marić, velika srpska glumačka zvijezda koja je nekad hrvatske medijske stupce punila po vezi s našom glumicom Ninom Violić

Sjajni glumac Milan Marić oduševio je publiku glumom u filmu 'Toma' koji je osvojio srca svih generacija. Još u osnovnoj školi je shvatio kako ga privlači ta vrsta umjetnosti. Trenirao je nogomet, plivanje i odbojku. No nakon ozljede koljena odustao je od sporta. U srednjoj školi pridružio se dramskoj grupi i gluma ga je potpuno osvojila. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu 2013. godine.

Karijeru je započeo u kazalištu, a pažnju redatelja privukao je ulogom najpoznatijeg atentatora s ovih prostora, Gavrila Principa u predstavi 'Ova mi je grobnica mala'. Još veći slavu donijela mu je uloga ruskog pisca Sergeja Dovlatova u fimu 'Dovlatov' iz 2018. godine nagrađivanog redatelja Alekseja Germana Mlađeg. Zbog te uloge je u samo tri mjeseca naučio je ruski, a film je osvojio nagradu Silver Bear na Berlinskom filmskom festivalu 2018.

Ostvario je ulogu u srpskoj povijesnoj dramskoj seriji 'Nemanjići' kada je savladao jahanje i mačevanje. Hrvatska publika ga je mogla pratiti na RTL-u gledali u serijama 'Jutro će promijeniti sve', u kojoj je glumio Miroslava čija djevojka (Jovana Stojiljković) abortirala njihovo dijete i to mu skrivala do samog kraja, u biografskoj seriji 'Santa Maria della Salute' kao i u hit krimi-seriji 'Besa' te u napetoj seriji 'Državni službenik'.

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Još na samom početku karijere postao je miljenik žena zbog čega njegov privatni život intrigira javnost. Srpski mediji pišu da je 'poznat i zbog svoje ljubavi prema starijim ženama'. Krajem 2014. godine ušao je u emotivnu vezu s 18 godina starijom Ninom Violić. Upoznali su se u Beogradu, kada je ona u srpskoj prijestolnici gostovala sa predstavom 'Kako smo preživele'. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine. U vezi su bili šest mjeseci, raskinuli su sredinom 2015, a o svojoj ljubavi gotovo nikada nisu govorili za javnost.

'Inače sam zatvoren čovjek i ne volim previše pričati o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privuči medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno bijesan. Naslovi su bili užasni - 'Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca', ispričao je Milan za Blic 2017. godine.

  • +4
Milan Marić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Novu ljubav našao je s devet godina starijom kolumnisticom Vanjom Bahilj, ali ni ta veza nije potrajala. Prema pisanjima srpskih medija glumac je već neko vrijeme u vezi s 19-godina starijom poduzetnicom Jelenom Pavlović. Naveli su da je zbog Milana ostavila dugogodišnjeg supruga, no njezin odvjetnik sve navode demantirao.

  • +5
Zagrebačka premijera filma 'Toma' Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar/ Cropix