O LJUBAVI I ŽENAMA

Stjepan Hauser: 'Ženska ljepota je nešto što me baš inspirira i motivira u životu i glazbi'

03.03.2020 u 12:02

Bionic
Reading

Član popularnog dua 2Cellos nastavlja karijeru kao solista i to objavljivanjem albuma 'Classic', kao i muzičkom turnejom širom svijeta. I dalje nastavlja intrigirati svojim privatnim životom pa je po tko zna koji put komentirao odnos s ukrajinskom pijanisticom Lolom Astanovom s kojom često surađuje

Od kad se prije tri godine razišao s Jelenom Rozgom i dalje se 'vodi' kao solo igrač, no u njegovom životu od tada je sveprisutna atraktivna ukrajinska pijanistica. 'Volim surađivati s lijepim kolegicama jer ženska ljepota je nešto što me baš inspirira i motivira u životu i glazbi. Veliko je nadahnuće svirati s jednom tako lijepom ženom, a onda se dogodi i ta jedna ekstra kemija, ekstra faktor, što je i dobro za glazbu', rekao je za Telegraf.

View this post on Instagram

Für Elise 💕

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Nagađalo se i o njegovoj vezi s Talijankom Benedetti Caretti s kojom je par puta viđen u javnosti. Dodatno je 33-godišnji violončelist zagolicao javnost nakon što je na Instagramu objavio više njihovih zajedničkih fotografija. Međutim, oni vezu nikada nisu potvrdili.

View this post on Instagram

Family is growing

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Na pitanje što žena treba imati da bi njemu ukrala srce, kaže: 'Ljubav ili se dogodi, ili se ne dogodi. S tim stvarima se ne može igrati. Nije ljubav recept, ona se dogodi. Ona je jača od nas, neka viša sila', poručuje Stjepan Hauser.

View this post on Instagram

Ciao amore

A post shared by HAUSER (@hausercello) on