odmor na plaži

Stjepan Hauser uživa na Maldivima, a sad znamo i u čijem društvu

28.01.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Već četiri dana svoje obožavatelje na Instagramu nekadašnji član 2Cellosa provocira fotografijama koje snima na egzotičnim Maldivima, a iako se, po jednoj fotografiji, dalo naslutiti da je s njim ženska osoba, sada je poznato s kim se družio u prestižnom odmaralištu

Stjepan Hauser je na odmoru i jedino o čemu ne treba razmišljati je - frizura. Barem bi se to dalo zaključiti iz činjenice da se na Maldivima susreo s Nikolinom Kisić Mamić, direktoricom Ruža Institut Kerastasea i frizerke iz njezina salona.

'Sretan što sam susreo druge Hrvate na Maldivima', napisao je Hauser na Instagramu. Slučajnim susretom su se pohvalile i dame: 'Čuda se događaju. Hrvatska veza na napuštenom otoku usred ničega', stoji u jednoj od objava.

I dok Hauser na Instagramu objavljuje snimke na kojima svira ispred jedne od luksuznih kućica na vodi u sklopu resorta Joali, dvije dame na službenim profilima Ruža Essentials i Ruža Institut Kerastase prikazuju što se sve događa 'iza kamere' i kako se zabavljaju i opuštaju u spa dijelu luksuznog resorta.

Iako se nagađalo da je u vezi s uzbekistanskom pijanisticom Lolom Astanovom, a potom i talijanskom pjevačicom Benedettom Carettom, Hauser je u nedavnom intervjuu zagonetno rekao kako ljubi, ali da je ujedno slobodan kao ptičica, te je dao naslutiti kako su mu draže kratkotrajne avanture.

'Ona prava se ne traži. To se dogodi ili ne, a kraće avanture povećavaju izglede da se nađe. Ne pristajem ni na što manje od božanstvenog, ne trebaju mi nečije manipulacije, da me se mijenja, emotivne ucjene, kukanja, negodovanja, negativa, sumnje, stresovi. Neću tratiti ni sekundu na njezine nesigurnosti, igrice i promjene raspoloženja te dopustiti da mi to remeti mir. Apsolutno bez kompromisa', zaključio je 33-godišnjak.

  • +3
Stjepan Hauser Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX