KREATIVNA STANKA

Operirani Stjepan Hauser poručio obožavateljima: 'Nadam se da ću uskoro ponovno moći svirati za vas'

03.06.2020 u 18:56

Bionic
Reading

Više od milijun obožavatelja na Instagramu, najpoznatiji hrvatski violončelist i član nekadašnje svjetske atrakcije 2Cellos novom je fotografijom obavijestio je o operacijskom zahvatu na koljenu

'Upravo sam imao operaciju koljena i sve je prošlo dobro. Nadam se da ću se uskoro oporaviti pa ću opet moći bosonog svirati za vas', napisao je Hauser ispod najnovije fotografije na kojoj sjedi sa štakama u rukama i desnom nogom u zavojima.

U komentarima njegove nove objave na Instagramu javili su mu se brojni obožavatelji diljem svijeta sa željama za brzim oporavkom.

Tijekom dvomjesečne izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, Stjepan Hauser vrijeme je najviše 'ubijao' vježbanjem svog instrumenta i druženjem s obitelji. U Puli je održao online koncert, snimao je i videospotove, a nedavno je ponovno udružio snage s 23- godišnjom Talijankom Benedettom Carretti.

Njihova suradnja prati se pod povećalom, budući da su snimali brojne obrade popularnih pjesama, a posljednju pamtimo 'Hallelujah' koju u originalu izvodi Leonard Cohen, a koju su Stjepan i Benedetta predstavili prije nekoliko dana.