LJUBAV NAJVEĆA

Pravi mamin sin: Stjepan Hauser se nakon povratka s Maldiva vratio najdražoj ženi u svom životu

03.02.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Još nedavno se hvalio fotografijam sa svog egzotičnog odmora gdje je uživao u prestižnom odmaralištu, a sada je nekadašnji član 2Cellosa svima ponovo dao na znanje tko je najvažnija osoba u njegovom životu

Stjepan Hauser danima se fanovima hvalio snimkama na kojima svira ispred jedne od luksuznih kućica na vodi u sklopu resorta Joali, ispija pjenušac, izležava se u mreži iznad mora i osvježuje u bazenu. Po povratku je objavio fotografiju sa svojom mamom, Marijom Hauser. No, istu je violončelist već ranije objavio na Instagramu kada je napisao: 'Proputovao sam svijet nebrojeno puta, ali biti kod kuće s mamom je najljepši osjećaj na svijetu'. Ovog puta je pak s tom fotografijom poručio kako je 'mamin sin'.

View this post on Instagram

Mama’s Boy 😇

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Za svoju mamu je jako vezan. Ranije je u jednu od svojih izvedbi 'Ave Marije' majci uputio posvetu u kojoj je napisao: 'Ovu izvedbu Ave Marije posvećujem svojoj mami Mariji, ženi koju najviše volim u životu i koja je svetica za mene'.

Podsjetimo, Stjepanova majka Marija je trideset godina u glazbenoj školi podučavala udaraljke i predaje glazbenu metodiku na fakultetu u Puli,

Njegov privatni život izaziva zanimanje javnosti, još otkako je 2017. godine prekinuo ljubavnu vezu s pjevačicom Jelenom Rozgom, nakon čega su ga povezivali s brojnim ljepoticama poput Benedette Carette, Lole Astanove i Stele Opančar no Stjepan Hauser nikada nije želio potvrditi niti negirati neku od tih priča.

View this post on Instagram

Life sucks

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

  • +3
Stjepan Hauser Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX