REAKCIJA NIJE NEDOSTAJALO

Stjepan Hauser ne odvaja se od lijepe Talijanke: Skupa zapjevali legendarni ljubavni hit

25.08.2020 u 21:14

Bionic
Reading

Violončelist Stjepan Hauser svoje je brojne pratitelje oduševio svojom izvedbom legendarnog hita Franka Sinatre 'Something Stupid' koju je skupa otpjevao s atraktivnom brinetom

Poznati glazbenik svjetskog glasa i član 2Cellos aktivan je na društvenim mrežama, a zajednički nastup zgodnog para začas izazvao oduševljenje fanova na Instagramu.

Violončelist koji je svojedobno bio u vezi s Jelenom Rozgom, odlično se zabavljao dok se s lijepom Talijankom Benedettom Carretti, pjevao pjesmu Franka Sinatre 'Something Stupid'.

'I did 'Something Stupid' and tried to sing', u svom je stilu napisao Stjepan, a vrlo brzo su uslijedile brojne reakcije.

Nekima se jako svidjela njihova izvedba, drugi su Stjepanu poručili da se ne upušta u pjevačke vode, a mnogi su se zapitali koja je priroda njihovoga odnosa.

Osim glazbe, neprestano se nagađa i o njihovoj vezi koju par još nije potvrdio. Zgodni hrvatsko-talijanski par je već snimio nekoliko obrada, a kemija među njima je i više nego očita.

Stjepanov ljubavni život itekako je zanimljiv njegovim obožavateljicama, a glazbenik im je svojedobno dao materijala za razmatranje kad je napisao na Instagramu: 'Čekali smo tisuću godina, ali mi smo konačno ponovno zajedno'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Beauty and Señorita 😜

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

U jednom je ranijem intervjuu ispričao da ga privlače djevojke koje su sramežljive i plahe poput vila, a nagađalo se i o njegovoj vezi s lijepom ruskom pijanisticom, Lolom Astanovom.