pickbox

Stižu nove epizode Nashvillea, a s njima i novi zanimljivi likovi

01.06.2017 u 16:26

Bionic
Reading

Nashville je napokon spreman svoje fanove odvesti u nove pobjede. Drugim riječima, svijetu, a i gledateljima Pickboxa vraćaju se nove epizode koje su bile u pauzi od početka ožujka. Pilot epizoda Nashvillea dostupna je besplatno na Pickbox promo kanalu od 1.6.

Glazbena country drama trenutno je u svojoj petoj sezoni, a već je stekla cijelu plejadu oduševljenih obožavatelja koji su seriju u jednom trenutku čak spasili od otkazivanja.

Serija nastavlja tamo gdje je s radnjom stala u ožujku, a nova obećana epizoda ukazat će se na zaslonima naših ekrana točno 2.6.

Prva polovina glazbene drame završila tužno, točnije smrću Rayne James (Connie Britton), no producenti su u drugoj polovici sezone odlučili gledateljima predstaviti nova lica. Rachel Bilson iz O.C. – ja i Kaitlin Doubleday iz Imperija pridružit će se postojećoj ekipi Nashvillea i donijeti novu perspektivu na postojeću priču. Bilson će igrati ulogu Alysse Greene, marketinške stručnjakinje čiji je zadatak podići Highway 65 na novu razinu. Nije obožavateljica country glazbe, ali njena je filozofija da ne mora poznavati proizvod da bi ga učinila popularnim i modernim.

Doubleday će igrati ulogu Jessie Caine, pjevačice koja je prije nekoliko godina napustila Nashville zbog skandala, a vraća se da bi ponovno započela karijeru i vratila oduzetog sina.

Osim dva nova lika, ako je vjerovati autorima, serija ostaje bez dva stalna lika, a radnja se usporava kako bi preostali likovi dobili više mjesta za pričanje svoje priče. Cijela ekipa koja radi predano na seriji već 5 sezona vjeruje da u svijetu country glazbe postoji još puno priča koje se trebaju ispričati, da još nije ispričana ni priča o gradu Nashville, ali i o svim likovima koje ćemo gledati u šestoj sezoni.

Zanimljivost koja se veže uz Nashville je i ta da je njegova autorica žena koja je napisala scenarij za kultni film Thelma i Louise i za njega osvojila Oscara. Radi se o Callie Khouri koja za svoje serije najčešće crpi inspiraciju od žena čije priče nisu ispričane.

'Jedna od stvari kojima se želim baviti je kolaps glazbene industrije i kako je to naprosto teško. Ne možeš samo snimiti album koji će odjednom postati hit, a ti velika zvijezda. To se ne događa', otkrila je uoči pete sezone autorica serije.

Serija u kojoj svi glumci uistinu pjevaju i sviraju inspirirala je deset soundracka, uključujući i božićni album koji se prodao u više od milijun primjeraka te je bio nominiran za Emmyja i Zlatni globus. Ako još niste imali prilike pogledati ovaj country spektakl koji nije osvojio samo američka južnjačka srca nego i nas preko oceana, na Pickboxu možete odmah pogledati svih pet dostupnih sezona.

Besplatna pilot epizoda country spektakla Nashville

Pilot epizodu serije Nashville možete pogledati na 10. kanalu MAXtv-a od 1. – 4. lipnja, a ostale epizode možete nastaviti gledati na Pickboxu u MAXtv videoteci na dva dodatna uređaja, gdje vas od 2. lipnja premijerno čeka nastavak pete sezone.

Ukoliko ste slabi s vremenom i slobodno vrijeme uz serije možete provoditi samo u određeno vrijeme u danu, pilot epizoda je prilagođena tako da se prikazuje iznova svaka dva sata, s prvim emitiranjem 1.6., od 12:00.

Uživajte u besplatnoj pilot epizodi na Pickbox promo kanalu!

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAX tv videoteci! Pickbox je dostupan i kao samostalna usluga za korisnike ADSL paketa Hrvatskog Telekoma.