radosne vijesti

Stiže nova beba: Domaća glumica s holivudskom adresom očekuje prinovu

31.07.2023 u 21:18

Ivana Horvat i Stefan Kapičić

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Hrvatska glumica Ivana Horvat i njezin muž Stefan Kapičić na Instagramu su objavili vijest da će njihova tročlana obitelj uskoro dobiti još jednog člana! Prekrasna trudnica na društvenim mrežama hvali se fotografijama trudničkog trbuščića, a posebno je zadovoljna onima koje je fotografirao suprug Stefan

Hrvatska glumica Ivana Horvat i srpska zvijezda Stefan Kapičić svoju su romansu započeli nakon što su se 2013. upoznali tijekom snimanja serije 'Zora dubrovačka', a četiri godine kasnije vjenčali su se u Los Angelesu u SAD-u. Domaći par s američkom adresom postali su roditelji 2020. godine, a na društvenim mrežama otkrili su da iščekuju još jednu prinovu.

Fotografije trudne Ivane osvanule su na Instagramu, a slatko iščekivanje glumački par provodi u Dubrovniku na ljetovanju.

Supružnicima Stefanu i Ivani pridružio se njihov trogodišnji sinčić Ivan, a lijepa je glumica opisom fotografije otkrila je da iščekuje još jednog dječaka.

Uz galeriju fotografija koje prikazuju glumicu u blaženom stanju, napisala je: 'Moj muž me uvijek slika najbolje'.

Glumački je par uistinu pronašao sreću u Hollywoodu pa se tako Kapičić ostvario u sveukupno osamdesetak uloga, a posebno se ističu one u filmovima 'Deadpool' i 'Deadpool 2', ali i u seriji 'Better Call Saul'.