zna se i spol

Lindsay Lohan konačno dočekala svoju sreću: Stigla je prinova!

18.07.2023 u 13:20

Bionic
Reading

Nakon što se nedavno vratila filmskoj industriji, Lindsay Lohan puna je dobrih vijesti. U Dubaiju uživa u bračnom životu, a u ožujku je svijetu obznanila da je trudna. Na svijet je stigao dječačić, a obitelj pršti od sreće

U tinejdžerskim je danima uživala status mlade zvijezde u filmovima 'Zamka za roditelje' i 'Opasne djevojke', a onda je sve pošlo po krivu kada je mlada Lindsay Lohan upoznala tamnu stranu noćnih izlazaka. Dugo nije bila u showbizz svijetu, sasvim se povukla od znatiželjnih medija, a onda se ovog Božića vratila. Otkako se vratila glumica je puna dobrih vijesti, a sada su stigle i one najbolje!

Glumica i njezin suprug Bader Shammas objavili su da je na svijet stigao sinčić, a dječaku su dali ime Luai, što na arapskom označava štit ili zaštitnika.

Radosne vijesti potvrdila je i obitelj glumice, točnije njezina majka koja nije mogla biti uzbuđenija zbog novog unučića.

'Preplavljena sam ljubavlju i radošću! Moj let je danas, tako sam uzbuđena. Stigao je dva dana ranije', rekla je mama popularne glumice za People.

Lindsay je u ožujku objavila svoju trudnoću, a prije nekoliko je dana obožavateljima pokazala kako je uredila dječju sobicu.

'Jako sam uzbuđena što vam mogu pokazati dječju sobu. Sve je inspirirano plažom i tako je mirno i razigrano', napisala je Lohan dodavši da je sve u sobici ručno rađeno.

obiteljsko druženje

Eva Longoria provela dan na plaži, a odabrala je i zanimljiv modni dodatak

Pogledaj galeriju